FOTO/ Carmen Brumă, operație estetică la nivelul feței. Cum arată acum iubita lui Mircea Badea: sunt două schimbări importante

21 apr. 2021
FOTO/ Carmen Brumă, operație estetică la nivelul feței. Cum arată acum iubita lui Mircea Badea: sunt două schimbări importante
Mircea Badea, alături de Carmen Brumă, partenera ei de viață

De aproape 20 de ani, Carmen Brumă se află într-o relație cu Mircea Badea. Cei doi au împreună și un băiețel, pe Vlad, dar au decis să nu se căsătorească legitim. Vedeta i-a fost inițial asistentă actualului partener de viață, la emisiunea pe care acesta o avea la Antena 1, împreună cu Oreste.

De aici, doar un pas până la o poveste de iubire pe viață. La 43 de ani, Carmen Brumă arată superb și se concentrează pe proiectele sale legate de un stil de viață sănătos. Ea dă multe sfaturi legate de cum să facem sport, dar și ce alimente să consumăm pentru a fi în formă.

Carmen Brumă și-a operat pleoapele

Tocmai pentru că are un look de invidiat, faptul că aceasta a apelat la medicul estetician a fost o surpriză totală pentru fani. Iubita lui Mircea Badea a suferit o intervenție la nivelul pleoapelor pe 16 aprilie, iar acum este deja bine. Din fotografie, pare că aceasta și-a injectat și acid hialuronic în buze.

Carmen Brumă. Foto: Instagram

Ea a apelat la procedura numită „plasmage”, care înlocuiește chirurgia tradițională. Practic țesutul în exces de la nivelul pleoapelor este eliminat fără cicatrici.

Nu a vrut să se arate fără filtru

Ea le-a povestit fanilor pe Instagram despre intervenția sa, chiar înainte să intre în direct la Antena 3, unde urma să vorbească despre un subiect.

„Inițial, voiam să le zic celor de la Antena 3 că nu pot să intru în direct că se vor vedea încă urmele intervenției despre care v-am vorbit, intervenția plasmage pentru laxitatea tegumentară, aici, pe pleoapă, pe care am făcut-o vineri. Ei bine, în acest moment am doar un stropuleț de pudră, niciun fel de anticearcăn, niciun fel de fond de ten. Și nu se vede deloc rău, pare că mi-am făcut o umbră cu un roz. Bun, am și un filtru, dar nu e un filtru care modifică. Nu vreau să vă arăt fără filtru pentru că aș vrea să îmi treacă de tot cojițele ca să vedeți exact efectele. Mie mi se pare că s-a îmbunătățit vizibil aspectul pleoapei.”, a spus Carmen Brumă.