FOTO/Cine este cea mai bună prietenă a INNEI? Este extrem de frumoasă și artista tocmai i-a făcut cadou o mașină roz

19 nov. 2020
FOTO/Cine este cea mai bună prietenă a INNEI? Este extrem de frumoasă și artista tocmai i-a făcut cadou o mașină roz

Chiar dacă este pandemie și numărul evenimentelor s-a redus considerabil, INNA pare mai fericită ca niciodată. Are o relație foarte intensă și frumoasă cu fostul rapper Deliric, actual om de afaceri și radiază în fiecare zi. Noul ei proiect Dance Queen’s House merge și acesta foarte bine, iar artista postează foarte des vlogguri apreciate de fanii săi din întreaga lume.

În ultimul episod, INNA ne-o prezintă pe cea mai bună prietenă a ei, Anca, pare care a suprins-o cu un cadou extraordinar: i-a oferit mașina visurilor ei, Fiat Abarth, customizată special pentru ea roz, culoarea preferata a Ancăi.

 

”Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei…roz”, a spus INNA.

Întreaga acțiune acțiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House.

Ce este Dance Queen’s House

Dance Queen’s House” este o sesiune muzicală care durează 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului.

Alături de artistă sunt Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile vor fi traduse în engleză și spaniolă.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.