Fratele lui Dragnea este înmormântat în două locuri! Ce a făcut familia fostului lider PSD

30 oct. 2019
Fratele lui Dragnea este înmormântat în două locuri! Ce a făcut familia fostului lider PSD

Fratele lui Dragnea este înmormântat în două locuri. Deși sună de-a dreptul șocant, familia fostului lider al PSD a decis acest lucru. Este vorba despre o tradiție mai ciudată.

În urmă cu șase ani, Liviu Dragnea a trecut printr-o încercare grea. Fratele său, Viorel Dragnea, a decedat la doar 58 de ani. Acesta a fost răpus de o boală nemiloasă.

Viorel Dragnea, colonel în rezervă al Poliţiei Române s-a stins din viaţă la o clinică din Istanbul, unde stătuse internat aproximativ două luni.

Înainte de a trece în rezervă, Viorel Dragnea a fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă din Teleorman. Fratele lui Dragnea a fost înmormântat la cimitirul Ghencea, cu onoruri militare.

Pentru că fratele său era foarte atașat de satul natal, Liviu Dragnea și familia lui Viorel au luat decizia de a-l ”înmormânta” pe acesta și la Pleașov. Au adus un sac cu pământ de la locul de veci al dispărutului, de la cimitirul Ghencea, și i-au făcut o cruce pe care au pus poza sa și un text emoționant.

”Așa se face pe la noi, ca decedatul să fie mai aproape cumva de cei dragi, și ei plecați. Au adus un săculeț cu pământ de la mormântul de la Ghencea, a venit preotul, i-au făcut o cruce cu poză și mesaj, apoi săculețul a fost îngropat în mormântul familiei, lângă Dumitru și Stanca, părinții lui. Viorel a fost foarte legat de locurile natale”, au povestit pentru jurnaliștii de la stirilekanald, vecinii familiei Dragnea din Pleașov (județul Teleorman), localitatea natală a lui Liviu Dragnea.