Suntem în cea mai călduroasă lună a verii, iar temperaturile înalte ne dau mari bătăi de cap. Tocmai de aceea, este bine să ne hidratăm constant și să ascultăm sfaturile specialiștilor, cu privire la ce alimente trebuie consumate în zilele toride de vară, pentru a face față mai bine temperaturilor înalte.
În articolul de astăzi vorbim despre care sunt cele mai potrivite fructe pentru a fi consumate în vreme de caniculă.
„Pepenele rosu este un fruct excelent pe timp de vara. Contine multa apa, dar si vitamina A, B6 si betacaroten.
Kiwi are multa vitamina C, potasiu si fibre, ceea ce iti va revigora organismul destul de incercat pe canicula. De asemenea, te vei delecta cu un gust special.
Piersicile contin vitaminele A si C, antioxidanti si fibre. Consuma cat mai multe piersici pe timp de vara!
Portocalele sunt populare iarna, dar ar trebui consumate si vara, deoarece hidrateaza din plin!
Perele, daca sunt bine coapte, contin multa apa si au un gust excelent. De asemenea, sunt bogate in vitamina C,” notează aflacum.ro.
Cireșele sunt de asemenea extrem de recomandate în timpul zilelor cu temperaturi înalte, pentru că sunt pline de antioxidanți, potasiu, fibre, vitaminele A și C. O combinație excelentă pe vreme caniculară.
Caisele ajută organismul prin dozele lor importante de betacaroten și vitamina A, esențiale pentru sănătatea pielii.
Zmeura e bogata in fibre si te va racori in zilele caniculare.
Ananasul contine apa, antioxidanti si enzime. Nu ezita sa-l mananci cat mai des, mai ales vara,” adauga aflacum.ro.