Gabi Bădălău a decis. Bianca Drăgușanu sau Claudia Pătrășcanu? Cu cine va continua relația

de:
23 sept. 2021
Gabi Bădălău a decis. Bianca Drăgușanu sau Claudia Pătrășcanu? Cu cine va continua relația
Gabi Bădălău

Gabi Bădălău are numai relații cu năbădăi. În plin proces de divorț cu soția sa, acesta s-a despărțit de Bianca Drăgușanu și s-a împăcat de nenumărate ori, însă ultimul gest făcut de afacerist denotă că în final a ales-o pe una dintre ele.

Cei de la cancan.ro i-au surprins weekend-ul trecut pe Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău la o benzinărie de pe A2, cum nu i-a mai văzut nimeni vreodată. Se sărutau, se atingeau, iar afaceristul părea că vrea mai mult de atât, asta în condițiile în care cei doi sunt în proces de divorț în continuare, iar gurile rele spun că nu mai este nicio șansă de împăcare.

Cu toate astea, cu doar câteva zile înainte de apariția imaginilor, Bianca Drăgușanu a pus paie pe foc. Blondina mărturisea atunci că s-a împăcat cu Gabi Bădălău și sunt pregătiți să continue povestea lor de dragoste, fără alte bătăi de cap.

“Nu sunt chiar singură, dar sunt mai discretă”, mărturisea Bianca Drăgușanu.

Familia Bădălău a mers și la vrăjitoare

Cu alte cuvinte, vorbele blondinei spun ceva, pe când faptele afaceristului altceva. Să fi ales deja pe una dintre ele? Cel mai probabil răspunsul îl vom afla chiar în zilele următoare.

Un lucru e cert însă, mama lui Gabi Bădălău nu o place deloc pe Bianca Drăgușanu, ba chiar s-a dus și la vrăjitoare pentru a putea scăpa de ea. Surse au declart pentru cancan.ro că și Oana Zăvoranu ar fi trecut pe la aceași vrăjitoare.

”Din disperare, a apelat la o vrăjitoare, care să-l despartă pe Gabi de Bianca Drăgușanu. Ea ar ști ce face soacra ei, să-i spun așa, dar nu-i este teamă. Din ce știu eu, e o vrăjitoare la care a fost de mai multe ori, cică și Oana Zăvoranu a trecut pe la ea”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi.