Gabi Bădălău a rupt tăcerea. Motivul real pentru care s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

de:
02 iun. 2021
Gabi Bădălău a rupt tăcerea. Motivul real pentru care s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar fiul social democratului Niculae Bădălău a spus și motivul care a dus la ruptura dintre cei doi. Alex Bodi nu are nicio legătură.

Gabi Bădălău a mărturisit că a avut într-adevăr o relație cu Bianca Drăgușanu, însă totul s-a stins pentru că cei doi nu mai simțeau nimic unul pentru celălalt.

Motivul despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Mai mult de atât, fiul lui Niculae Bădălău povestește că pe cei doi nu îi mai leagă absolut nimic, iar despărțirea a fost de comun acord. El a mai adăugat că Bianca Drăgușanu merită mai mult de atât, iar el i-a oferit șansa să fie cu adevărat fericită și să fie lângă un bărbat care să o iubească și să o aprecieze pentru toate calitățile ei.

”Am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație.

Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei.”, a mărturisit Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Nu au avut niciun plan de nuntă

Cât despre nunta despre care se tot vorbea în spațiul public, fiul politicianului povestește că cei doi nu au discutat niciodată despre o nuntă și nu au avut niciun plan în acest sens. El a mai povestit că tot ce s-a zvonit în spațiul public a fost o minciună.

Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a completat acesta.

Gabi Bădălău a avut mereu încredere în Bianca Drăgușanu

Deși ieri Alex Bodi i-a transmis un mesaj lui Gabi Bădălău potrivit căruia blondina ar fi petrecut o noapte cu el, acesta mărturisește că a avut întotdeauna încredere în Bianca Drăgușanu și nu este interesat de nici o declarație de-a lui Alex Bodi.

”Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine”, a mai spus Gabi Bădălău.

Vizibil afectat de despărțirea de blondină, fiul politicianului a mărturisit că își asumă tot ce s-a întâmplat și îi este foarte greu să vorbească despre aceste lucruri, însă preferă să rămână optimist.

Dacă am ales să fac pasul ăsta și să spun cu subiect și predicat lucruri, înseamnă că-mi asum. Pentru mine contează foarte mult ce spun copiii mei, familia mea, apropiații mei. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau și încerc să fiu optimist, să mă gândesc la viitorul copiilor”, a mai spus Gabi Bădălău.