Gabi Bădălău și-a uitat familia de tot! Prima reacție a Claudiei Pătrășcanu după escapada cu Bianca Drăgușanu

de:
17 mai 2021
Gabi Bădălău și-a uitat familia de tot! Prima reacție a Claudiei Pătrășcanu după escapada cu Bianca Drăgușanu
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut un weekend de poveste, lucru care nu a fost pe placul Claudiei Pătrășcanu, care mărturisește că acesta și-ar fi lăsat copiii baltă pentru această escapadă.

Cu alte cuvinte, Claudia Pătrășcanu povestește că Gabi Bădălău a purtat o discuție cu copiii legată de o mică ecursie de weekend, însă în ciuda acestui lucru, bărbatul a anulat totul.

Gabi Bădălău a ales-o pe Bianca Drăgușanu

Deși copiii erau pregătiți de plecare, Gabi Bădălău a preferat compania Biancăi Drăgușanu, iar Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să se descurce singură cu aceștia.

Vineri a vorbit cu copiii, le-a spus că dacă ei nu vor să meargă la Bolintin, la el acasă, nici el nu vrea să îi vadă. Apoi, sâmbătă, a anulat întâlnirea cu ei, era weekendul în care, teoretic, conform deciziei instanței, avea dreptul să îi viziteze.

Dar nu a mai vrut, ei erau pregătiți, aveau bagajele făcute, totul pentru a se vedea cu tatăl lor. Am rămas eu cu ei, am reușit să le umplu timpul, să îi distrez, să îi fac să uite că aveau planuri alături de tatăl lor”, a spus, pentru FANATIK, Claudia Pătrășcanu.

Nu a vrut să stea cu propri copii

Mai mult de atât, aceasta mărturisește că deși Gabi Bădălău s-a plâns de ordonanțele date în contextul stării de alertă, din cauza cărora nu putea să își vadă copiii atât de mult cât ar fi vrut, acum, odată cu ridicarea restricțiilor, acesta nu mai are deloc timp pentru cei mici.

Probabil a avut o altă treabă și a preferat să se vadă cu alți oameni, asta în loc să își vadă copiii. Culmea, gesturile lui vin după ce s-a plâns de ordonanța președințială care i-a permis să își vadă copiii în două weekenduri pe lună, spunea că e prea puțin. Iar acum nici măcar nu vine să îi vadă”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău face eforturi mari pentru a-l înțelege, însă nu reușește. Deși ea face tot ce este posibil pentru a-l implica pe tatăl copiilor ei în viața acestora, cel mai probabil, bărbatul nu dorește în acest moment o astfel de responsabilitate, iar imaginile cu Bianca Drăgușanu îl dau în vileag.

Eu, personal, fac tot ce pot pentru a-l implica pe tatăl lor în viața copiilor, știu că au nevoie de și tată, și de mamă. Din păcate, nu înțeleg ce vrea Gabi Bădălău să facă cu ei, singura impresie pe care mi-o lasă este că, de fapt, nu vrea să se ocupe de copii, că fuge de responabilitatea aceasta”, a mai mărturisit Claudia Pătrășcanu.