Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au certat. Motivul pentru care cuplul nu se mai înțelege: ”S-a creat o tensiune”

de:
22 iun. 2021
Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au certat. Motivul pentru care cuplul nu se mai înțelege: ”S-a creat o tensiune”
Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt o familie demnă de invidiat. Au două fetițe minunate, au construit tot ce și-au dorit, iar căsnicia lor a părut întotdeauna una solidă din toate punctele de vedere. 

Deși fanii celor doi nu le dădeau prea multe șanse să rămână împreună din cauza diferenței de vârstă dintre ei, cuplul a demonstrat că vârsta nu este un imediment, motiv pentru care anii au trecut, iar cei doi nu au avut nimic de împărțit.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au certat

Timpul a trecut, iar problemele au început să apară în relația de cuplu. Recent, soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că cei doi se ceartă, iar cel mai nou conflict a fost pe tema banilor.

“Eu m-am potolit cu cumpărăturile, dar înainte îmi cumpăram haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumătate al meu şi jumătate al Gabrielei, plin cu haine, încălţări şi accesorii.

Acum însă nu mai sunt aşa ahtiat după shopping, mă mulţumesc cu ce am sau cu ce primesc, şi îi cumpăr mai mult Victoriei. Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor…”, a mărturisit Tavi Clonda.

Pe ce au cheltuit cei doi banii

Cu alte cuvinte, cei doi își cumpărau foarte multe haine, care a generat o tensiune mare în relația de cuplu. Picătura care a umplut paharul a fost atunci când artistul a cumpărat terenul unde cei doi și-au făcut casă.

El mărturisește că a dat până și ultimul ban pe care îl avea, în condițiile în care Gabriela Cristea nu a fost de acord, știind că or rămâne fără niciun ban.

”Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc.

O săptămână a fost mai greu… Ei, Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă”, a mai povestit Tavi Clonda.

”Are niște traume legate de problemele financiare”

Gabriela Cristea a mai trecut prin probleme financiare, așa că e de înțeles criza de nervi pe care a avut-o în fața soțului ei. Cu toate astea, cei doi au reușit să rezolve problema.

O altă ceartă ar fi pornit și de la mașina pe care Tavi Clonda ar fi cumpărat-o, semnă că din punct de vedere financiar, cuplul are o serie de probleme.

”S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare. Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună. Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început.

A fost o tensiune puternică atunci! A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina“, a mai declarat Tavi Clonda la Cristina Şişcanu Show.