Gabriela Cristea și Tavi Clonda se despart. Anunțul trist făcut de artist: Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt…

de:
01 mai 2023
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se despart. Anunțul trist făcut de artist: Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt...

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproape zece ani și au îmăreună două fetițe superbe. Acum acești au în plan să se despartă… de casa în care și-au format cele mai frumoase amintiri. Se pare însă că prețul perceput de cei doi soți nu e chiar unul pentru orice buzunar.

Vânzarea casei cele roi nu este oficială. Cert este că având în vedere munca depusă, artistul vrea aproape 1 milion de euro pentru construcție, dar și pentru terenul generos.

Prețul lui Tavi Clonda ar fi de 900.000 de euro. Dacă cineva i-ar da această sumă, artistul nu s-ar gândi de două ori și ar vinde instant casa. Pe de alături parte, momentan acesta este doar un gând.

Și totuși de ce o sumă atât de mare? În primul rând casa celor doi are opt băi. Mai mult de atât, terenul are 1.000 de metri pătrați, după cum spune artistul.

Iar un alt motiv pentru un astfel de preț este unul sentimental. Artistul, dar și Gabriela Cristea s-au atașat de această casă, astfel că le-ar fi greu să renunțe definitiv la ea.

Motivul pentru care Tavi Clonda vrea aproape 1 milion de euro pe casa lui și a Gabrielei Cristea

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) i-o dau acum. Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. Nu se măsoară în camere. Am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară.

Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât. Practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a declarat Tavi Clonda în emisiunea Xtra Night Show de la Antens Stars.

Trebuie spus că vila din Corbeanca este una dintre cele mai mari realizări ale prezentatoarei Gabriela Cristea. În ciuda prețului piperat însă, cei doi au plătit o sumă care se poate spune că a fost destul de modestă.

Casa celor doi a costat în jur de 200.000 de euro, iar la parter există o sufragerie, bucătărie, dar și loc de joacă. La etaj sunt camerele fetelor, dar și camera cuplului.