Gafa enormă făcută de Andra la PRO TV. Mai rămâne la Românii au talent? I-a dezamăgit pe mulți. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea ei

22 sept. 2022
Gafa enormă făcută de Andra la PRO TV. Mai rămâne la Românii au talent? I-a dezamăgit pe mulți. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea ei

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Soția lui Cătălin Măruță s-a impus în lumea muzicală doar prin voce și talent, niciodată prin scandaluri sau fițe de mare divă. Totuși în urmă cu mai mult timp a făcut o foarte mare gafă, care acum i se întoarce și îi strică imaginea.

Andra este jurată încă de la prima ediție a emisiunii la Românii au talent, show-ul cu cea mai mare audiență dintre toate producțiile difuzate de vreun post de televiziune. De-a lungul timpului, mulți artiști s-au perindat prin fața ei și toți au avut speranța că vor primi un feedback pozitiv de la ea, mai ales că este una dintre cele mai bune voci de pe piață.

Însă a făcut o mare gafă la un moment. Nicole Cherry a participat la preselecțiile de la Românii au talent și a fost respinsă. Andra nu i-a acordat votul de încredere și a trimis-o înapoi acasă. La scurt timp, tânăra a scos hit-ul anului, semn că era foarte talentată.

Nicole Cherry a povestit cât de dezamăgită a fost

De altfel, Nicole Cherry este astăzi, la 22 de ani, una dintre cel mai bine cotate artiste din România. Ea este însărcinată acum și va avea un copil, dar mai are multe de spus în muzică.

„Chiar dacă am fost dezamăgită pe moment, cum era și normal, această întâmplare m-a motivat și mai mult. Am știut că aceasta este cariera pe care vreau să o urmez și am fost norocoasă să am în viața mea persoane care m-au susținut necondiționat și au crezut în mine.”, a povestit tânăra artistă într-un interviu pentru revista Viva!, referindu-se în care a fost respinsă de Andra la Românii au talent.

Și într-adevăr, Nicole Cherry a avut noroc. Era doar o copilă atunci, iar modul în care a fost respinsă ar fi putut-o marca pe viață, mai ales că mulți concurenți au trecut în etapa următoare fără să fie vreun mare talent. Drept dovadă, nu prea s-a mai auzit nimic de niciun fost câștigător al show-ului.