Gafă imensă a celebrei Teo Trandafir. Șefii au vrut să o dea afară pentru gestul său: „Nu există nicio justificare, nu există”

18 aug. 2021
Gafă imensă a celebrei Teo Trandafir. Șefii au vrut să o dea afară pentru gestul său:

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune din România. Aceasta a lucrat pentru cele mai mari trusturi de presă din România și a reușit să facă cifre record de audiență pe oriunde a fost: Tele 7ABC, PRO TV, Antena 1 și acum Kanal D.

Simpatica prezentatoare a acceptat cu drag invitația la podcastul Antoniei și a lui Alex Velea și a răspuns la toate întrebările, fără ocolișuri, în stilul caracteristic, plin de umor. Chiar dacă unele teme au fost serioase, iar urmările pentru ea ar fi putit fi castastrofale, Teo a știut mereu să facă haz de necaz.

Gafă imensă a celebrei Teo Trandafir

Ea fost întrebată de cei doi artiști care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în cei peste 20 de ani de televiziune. Și nu a trebuit să se gândească prea mult pentru că amintirea îi este în continuare vie în minte.

Se întâmplă în perioada în care era colegă de platou cu bunul ei prieten, Mircea Badea.

„O gafă mare, urieșească din viața mea am făcut-o la televiziune. Lucram la Antenă și erau două televizoare. Mircea Badea citea ziar, eu nu eram în borș, Mircea făcea revista presei, eu m-am uitat în monitorul de control și era numai el. Bun! Doar că eu nu m-am uitat mai mult.

Mă rog, treaba e că era un monitor cu Mircea în el… Mi se face sete. Mă uit în monitor, eu nu m-am văzut”, a remomorat Teo Trandafir totul în vlogul Antoniei și a lui Alex Velea.

Șefii au vrut să o dea afară pentru gestul său: „Nu există nicio justificare, nu există”

Aceasta a povestit cum le-a făcut semn cu mâna colegilor de platou să îi aducă apă pentru că îi este sete.

„Apă avem? Și-mi aduce două sticle. Le iau și-mi face semn: E de la robinet! Eu: E de la robinet?! Nuu!”, a continuat vedeta, care abia acum a spus ce gafă imensă făcuse.

„Peste două săptămâni mă cheamă managerul și zice: Am o întrebare! Și-mi pune înregistrarea de pe post! Care fusese pe post. Iar ăla era sponsorul principal, ăla de la robinet. 250.000 de euro! Și-mi zice: Eu acum ce ar trebui să fac?

Îi zic: Sincer?! Să mă dați afară pe loc. Nu există așa ceva. Nu există nicio justificare, nu există. Nu înțeleg cum am apărut pe post. Erau două monitoare, pe unul îl vedeam, pe unul nu-l vedeam”, a mărturisit Teo Trandafir, amuzată acum. Însă la acel moment își putea pierde jobul.

Nu s-a întâmplat, dar a avut mare grijă de atunci cu privire la modul în care se exprimă când sunt camere prin zonă.