Gafa incredibilă facută de Gabriela Cristea. Critici dure după gestul său

de:
03 iun. 2021
Gafa incredibilă facută de Gabriela Cristea. Critici dure după gestul său
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a comis o gafă incredibilă. Soția lui Tavi Clonda a stârnit un val de critici pe conturile de socializare odată cu ultima imagine postată în platoul emisiunii Mireasa – Urzeala Soacrelor.

Prezentatoarea tv are grijă întotdeauna să fie elegant și să aibă o prezență deosebită, însă de această dată nu prea i-a mai reușit. Mai mulți fani au criticat-o pentru cum a apărut în ultima sa fotografie.

Cum s-a fotografiat Gabriela Cristea

În imaginea postată, fanii au putut observa faptul că Gabriela Cristea nu și-a mai vopsit rădăcinile de ceva vreme, așa că i-au recomandat să treacă pe la coafor cât mai curând.

Mai mult de atât, alți internauți s-au luat de sprâncenele tatuate ale prezentatoarei tv, pe când alții au încercat să îi ia apărarea.

”Mai vopsește-te la păr”, ”Și tatuajul tâmpit de la sprâncene”, ”Să te vopsești că se vede urât. Ești o persoană minunată”, sunt doar o parte din comentariile primite de Gabriela Cristea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Mulți fani i-au luat apărarea

Nu e prima oară când fanii o critică pe Gabriela Cristea pentru aparițiile sale. La un momendat, aceasta a fost trasă la răspundere pentru faptul că nu avea manichiura făcută, sau pentru că peretele lângă care s-a fotografiat nu era curat.

Totuși, prezentatoarea tv are și fani care îi i-au apărarea. ”Îți stă foarte bine cu părul nestrâns! Ai un păr superb!”, ”E o plăcere să văd așa femeie frumoasă ca tine”, ”O mămică superbă!, ”Ce frumoasă ești. Îți stă foarte bine așa cu părul”, sunt alte comentarii primite de vedetă.

Gabriela Cristea nu s-a lăsat însă deranjată de comentarii, vedeta nu a răspuns nici celor care au jignit-o, dar nici celor care i-au luat partea, semn că este sigură pe ea, iar criticile nu au afectat-o deloc.