George Burcea a dat marea lovitură! Cum a reacționat Viviana Sposub. Andreea Bălan este distrusă

18 sept. 2021
George Burcea a dat marea lovitură! Cum a reacționat Viviana Sposub. Andreea Bălan este distrusă
George Burcea

După ce s-a despărțit de Andreea Bălan, viața lui George Burcea a prins contur. A participat în emisiunea Ferma de la PRO TV, unde și-a cunoscut și iubita, pe Viviana Sposub, iar acum lucrurile îi merg din ce în ce mai bine și pe plan profesional.

George Burcea a primit o ofertă de nerefuzat pentru un rol de excepție, iar cel mai probabil când va auzi, Andreea Bălan va rămâne fără cuvinte, căci producția ar urma să facă furori.

Cu alte cuvinte, fostul soț al Andreei Bălan vedeta va interpreta rolul lui Lurch Addams din serialul „Familia Addams”, scrie urban.ro. Mai mult de atât, el va avea ca parteneri pe platoul de filmare nume importante, printre care se numără: Gwendoline Christie, în rolul lui Larissa Weems, rivala Morticiei Addams, jucată de Catherine Zeta Jones.

Unde va filma George Burcea

Un alt nume cunoscut din România care va fi implicat în proiect este chiar magicianul Victor Dorobanțu, care a făcut parte din participanții show-ului iUmor, de la Antena 1, care are rolul lui „Thing”, adică mâna personajului Thing T. Thing.

Filmul este unul american și este regizat Tim Burton, iar George Burcea va filma timp de șase luni. Cât despre rolul lui Gomez Addams, Netflix a anunțat ulterior că el va fi jucat chiar de actorul Luis Guzmán.

Unde va fi filmat serialul? Ei bine, aici e o adevărată surpriză, căci locația aleasă este chiar România. iar regizorul Tim Burton a ajuns deja de câteva luni în țară pentru a se familiariza cu locurile, majoritatea cadrelor urmând să fie filmate la Studiourile Buftea.

Practic, George Burcea va fi prins jumătate de an cu mega proiectul său, însă rezultatul va fi unul pe măsură. Viviana Sposub nu a reacționat până la acum după această veste.