George Burcea rupe tăcerea. De ce s-a despărțit Viviana Sposub de el și ce mesaj clar are pentru ea

22 aug. 2021
George Burcea rupe tăcerea. De ce s-a despărțit Viviana Sposub de el și ce mesaj clar are pentru ea
George Burcea și Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit. Sau mai bine zis, ea s-a despărțit de el pentru că fostul soț al Andreei Bălan nu pare să fi acceptat separarea. El speră în continuare că cea cu care și-a împărțit viața în ultimul an îl va ierta.

Viviana Sposub a șters toate fotografiile cu George Burcea de pe rețelele de socializare și nu pare să-și dorească să mai audă de el. Picătura care ar fi umplul paharul ar fi fost starea fostului său iubit după ce a venit de o petrecere. Mai multe surse au relatat pentru Voxbiz.ro că actorul ar fi consumat substanțe interzise și asta i-ar fi pus capac Vivianei.

Cum a ajuns Viviana Sposub să se despartă de George Burcea

În trecut, George Burcea a mai fost prins de polițiști sub influența drogurilor. Tot mai mulți tineri cad în această patimă și au senzația că pot controla această dependență.

Fostul soț al Andreei Bălan spune că o iubește în continuare pe Viviana Sposub și că nu va pleca în vacanță pentru că se pregătește să-și lanseze două proiecte foarte importante.

„Nu am de gând să plec în vacanță pentru că mă concentrez pe lucrurile pe care le am de făcut atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. (…) Chiar astăzi am făcut ședința foto împreună cu mama, pentru romanul meu de debut intitulat «Scrisoare către Ceaușescu», care va fi lansat în luna septembrie. De asemenea, lucrez în paralel la filmul de lungmetraj scris după romanul pe care l-am menționat”, a povestit el pentru Libertatea.

Ce spune George Burcea despre despărțirea de Viviana Sposub

„O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate.

Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%”, a spus el și pentru CanCan.