George Burcea se recăsătorește! Viviana Sposub a dat cărțile pe față. Când va avea loc nunta 

de:
25 feb. 2021
George Burcea se recăsătorește! Viviana Sposub a dat cărțile pe față. Când va avea loc nunta 
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Viviana Sposub a dat cărțile pe față. Deși a trecut de abia un an de când s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea este pregătit să se recăsătorească și să o ia de la capăt, însă de această dată, lucrurile par să meargă mult mai bine.

Viviana Sposub este cea care a deschis acest subiect și care a vorbit despre evoluția relației dintre cei doi. Deși Viviana și George sunt împreună de luni bune, cei doi nu s-au mutat împreună, însă asta nu înseamnă că acest lucru îi ține departe unul de celălalt. 

Nunta va avea loc peste un an

Vedeta a mărturisit că se simte pregătită și se vede măritată în curând. Un singur lucru îi mai desparte de pasul cel mare și anume divorțul concret dintre actor și Andreea Bălan. De asemenea, Viviana nu are nicio problemă cu faptul că și-a găsit jumătate în cadrul unui reality show. 

Vedeta crede în dragoste la prima vedere și chiar a trăit-o pe propria piele. 

”Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!”, a spus Viviana Sposub la Pro TV.

George Burcea și Viviana Sposub

Cum au ajuns împreună

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma. Chiar actorul a fost cel care a spus că nu a mai văzut-o până atunci pe vedetă. 

Dacă vă gândiți că între cei doi a fost o atracție sexuală, ei bine, fostul soț al Andreei Bălan neagă complet acest lucru. El mărturisea că pe Viviana a cunoscut-o prin prisma întâmplărilor din cadrul emisiunii, iar sentimentele au apărut pe parcurs. 

”Fostul partener al Andreei Bălan a povestit despre începuturile relației sale cu noua iubită și a subliniat că nu a fost nimic sexual la început. ‘Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…).

Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, mărturisea George Burcea.