George Burcea și-a ieșit din minți în public! Soțul Andreei Bălan a uluit pe toata lumea: „Luati cu paine”

de:
21 mai 2021
George Burcea și-a ieșit din minți în public! Soțul Andreei Bălan a uluit pe toata lumea:
George Burcea

După divorțul de Andreea Bălan viața lui George Burcea a luat o cu totul și cu totul altă întorsătură. Deși și-a refăcut viața complet alătur de fosta sa colegă, Viviana Sposub, actorul încă pare afectat atunci când aude numele fostei soții.

Limbalul lui George Burcea îl face să fie de nerecunoscut. Dacă până acum toți îl știau pe actor din altă lumină, ultimul comentariu pe care i l-a postat unui fan i-a lăsat pe urmăritorii săi cu un gust amar.

George Burcea și-a ieșit din minți

George Burcea și-a refăcut viața alături de colega sa de la Ferma, Viviana Sposub. La rândul ei, Andreea Bălan s-a refugiat în brațele lui Tiberiu Argint, iar deși fiecare cuplu părea fericit, actorul încă mai are o serie de lucruri pe care simte nevoia să le împărtășească.

Mulți fani au așteptat ca Andreea Bălan și George Burcea să se împace, însă cei doi au știut ce e mai bine pentru ei și au ales drumurile separate. Recent însă, o fană a actorului nu s-a putut abține.

Imaginea care a declanșat totul

George Burcea a postat o imagine alături de una dintre fetițele sale, iar comentariul lăsat de aceasta l-a scos din minți complet pe actor. ”Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o fană lui George Burcea pe Facebook.

Atât i-a trebuit actorului ca să se aprindă. Iubitul Vivianei Sposub și-a ieșit din minți și a răbufnit la adresa internautei, folosind cuvinte grele, care îl fac să fie de nerecunoscut.

”Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresiv… Luați cu pâine”, a scris George Burcea.

Motivul pentru care a consumat droguri

Anul trecut, George Burcea a fost susprins la volan aflat sub influența substanțelor interzise, iar procesul continuă și acum. El mărturisea că se simțea pierdut emoțional din cauza problemelor din familie, însă nu este dependent.

Mai mult de atât, el a dat vina pe Andreea Bălan, artista fiind cea care le-a spus polițiștilor despre el și despre starea în care a plecat de acasă.

”Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori”, mărturisea Burcea.