Gest extrem al monstrului din Caracal! Dincă vrea să se sinucidă: Măsuri disperate ale anchetatorilor

30 sept. 2019
Gest extrem al monstrului din Caracal! Dincă vrea să se sinucidă: Măsuri disperate ale anchetatorilor

Gest extrem al monstrului din Caracal! Gheorghe Dincă îi sperie pur și simplu pe anchetatori. Surse din anchetă spun că există pericolul ca acesta să se sinucidă. Mai mult, anchetatorii au luat măsuri disperate.

Gestul extrem poate distruge întreaga anchetă. S-au luat măsuri de ultimă oră oră pentru a nu se compromite totul. Dincă este în prim plan.

Ce măsuri au luat procurorii

Probleme mari în cazul Caracal care pot compromite definitiv întreaga anchetă. Monstrul Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, este foarte aproape de a distruge întreaga anchetă a celor de la DIICOT.
Surse din cadrul anchetei au dezvăluit pentru România TV că Dincă are tendințe sinucigașe.

Individul vrea să stea singur în celula din arestul Capitalei, dar anchetatorii nici nu se gândesc la acest lucru. Nu vor să-l scape din ochi nicio secundă pentru a se asigura că acesta nu recurge la niciun gest necugetat. Mai mult, sursa citată spune că Dincă va fi transferat din arestul Capitalei la Penitenciarul Jilava pentru a fi și mai bine păzit.

Altfel, Monica Melencu a fost amendată joi cu 5.000 de lei de procurori, după ce a refuzat să se prezinte pentru a i se preleva probe biologice în vederea unei noi expertize ADN.

DIICOT a solicitat miercuri ajutorul Biroului Federal de Investigaţii pentru efectuarea unei expertize genetice prin care să se stabilească profilul genetic în cazul Luizei Melencu, dar şi pentru a stabili profilul psihologic/comportamental al lui Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal.

Gheorghe Dincă a afirmat la audieri că a ucis-o pe Luiza Melencu. Pe 18 septembrie, DIICOT anunţa că oasele descoperite în zona de lizieră de pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal provin de la scheletul unei persoane de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.