Gestul cu care Gina Pistol îl va înfuria la maxim pe Smiley. A făcut aceeași greșeală ca Laura Cosoi

de:
13 mai 2021
Gestul cu care Gina Pistol îl va înfuria la maxim pe Smiley. A făcut aceeași greșeală ca Laura Cosoi

Gina Pistol este împlinită din toate punctele de vedere. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, are o fetiță pe care și-o dorea de mult, iar recent, vedeta și-a surprins fanii cu ultima imagine postată.

Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite și-a prezentat noua bijuterie în fața fanilor săi. Este vorba despre un inel, iar așa cum era de așteptat, fanii au rămas surprinți, dorind să îi afle semnificația. Toată lumea a crezut că este vorba despre inelul de logodnă primit de la Smiley. Pentru că așa a dat de înțeles.

Gestul poate fi interpretat ca unul prin care să-l preseze pe Smiley să se căsătorească cu ea. Ceea ce a făcut și Laura Cosoi în trecut și totul s-a terminat cu o separare definitivă.

Cine i-a dat inelul Ginei Pistol

De când a devenit mămică, Gina Pistol împărtășește totul cu fanii ei. Încă din perioada în care era însărcinată vedeta le cerea sfaturi urmăritoarelor sale, iar acum, de când își ține copilul în brațe, Gina are și mai multe întrebări.

Printre întrebări, Gina mai își ține urmăritorii la curent cu situația ei, iar ultimile imagini cu un inel, au fost pe deliciul fanilor săi. Deși mulți se așteptau ca inelul să fie de la Smiley, vedeta nu a vrut să creeze prea multe intrigi.

Ea a încărcat un filmuleț pe Instastory în care a etichetat persoana care i-a dăruit acest cadou special, și nu, nu este vorba despre Smiley, deci practic, vedeta încă nu a fost cerută în căsătorie.

Gina Pistol

Cum se simte Gina Pistol după naștere

La fel ca orice altă mămică, viața Ginei Pistol a devenit agitată după ce a născut. Are grijă de micuța ei, are grijă de casă, iar uneori uită să mai aibă grijă de ea.

Vedeta mărturisește că a trecut prin foarte multe griji, panici stres, care pot afecta sănătatea oricui. Mai mult de atât, după naștere, iubita lui Smiley susține că a resimțit efectele stresului și a lipsei de somn, la nivelul părului, care a început să-i cadă din ce în ce mai mult.

Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră.

În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului”, a mărturisit Gina Pistol.