Gheorghe Dincă a fost bătut! Cine l-a obligat să recunoască crimele

21 oct. 2019
Gheorghe Dincă a fost bătut! Cine l-a obligat să recunoască crimele

Gheorghe Dincă a fost bătut. Criminalul din Caracal a recunoscut că a comis cele două crime deși, inițial, acesta a spus că nu are nicio legătură și nu le-a văzut niciodată pe Luiza și pe Alexandra.

Criminalul și-a schimbat complet declarațiile, după ce a precizat că în butoiul din curtea sa ardea materiale și cârpe.

„Nu am nicio legătură. Nu le-am văzut niciodată. În butoi ard materiale şi cârpe”, a spus bărbatul, potrivit Adevărul.

Se pare că acesta a fost bătut de polițiști, motiv pentru care a contestat arestarea preventivă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

L-au bătut și l-au sfătuit ce să spună.

„Nu recunosc infracţiunile de viol şi subsecvent infracţiunea de trafic de persoane şi infracţiunea de trafic de minori. Precizez că ţin să mulţumesc domnului avocat Bogdan Alexandru, domnului ofiţer IGPR Daniel Barbu, şi domnului procuror şef Ionuţ Spiridon şi domnului a.s.p. Barbu Nicolae de la arestul IPJ Dolj pentru faptul că datorită lor mi-am dat seama că trebuie să recunosc faptele. Regret faptele şi nu am cuvinte suficiente de adresat familiilor fetelor omorâte”, a declarat presupusul criminal.

Cine sunt cei trei numiți de criminal?

Bogdan Alexandru este primul avocat desemnat din oficiu să-l apere pe Gheorghe Dincă.

Daniel Barbu este poliţistul desemnat de IGPR să participe la anchetă, despre care s-a spus că ar fi complicele acestuia și că ar fi știut despre cele două fete și ar acoperi o rețea de trafic de persoane.

Ionuţ Spiridon este procurorul şef al DIICOT Craiova. De asemenea, Dincă i-a mulțumit și lui Barbu Nicolae, poliţist la arestul IPJ Dolj.