Gheorghe Dincă a mărturisit! Când a ucis-o pe Luiza. Ce rol a avut soția

05 sept. 2019
Gheorghe Dincă a mărturisit! Când a ucis-o pe Luiza. Ce rol a avut soția

Gheorghe Dincă a mărturisit când a ucis-o pe Luiza. După ce a oferit anchetatorilor mai multe piste greșite, criminalul din Caracal a decis astăzi să-și schimbe declarațiile.

Joi, Dincă a fost interogat de avocații familiilor. Acesta și-ar fi schimbat declarațiile referitor la răpirea și uciderea Luizei.

Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum”, a spus reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă.

Se pare că Luiza ar fi fost ucisă cu câteva zile înainte ca soția criminalului să revină în țară. Acest lucru l-ar fi presat să o ucidă.

„A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui”, a precizat Georgiana Murgilă.

Inițial, Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și a aruncat-o în Dunăre, în Olt, iar apoi le-a indicat anchetatorilor un loc lângă Caracal. Aceștia au găsit mai multe rămășițe în acea pădure.