Gheorghe Dincă a ucis la comandă! Cine îl acoperă. Ipoteză șoc

11 aug. 2019
Gheorghe Dincă a ucis la comandă! Cine îl acoperă. Ipoteză șoc

Gheorghe Dincă ucide de mai bine de 20 de ani, iar numărul victimelor sale este de peste 20, sunt de părere mulți dintre specialiștii în criminalistică și criminologie. Printre aceștia și reputații Tudorel Butoi, profesor doctor în psihologie și Andrei Banu, unul dintre cei mai buni anchetatori pe care i-a avut România, astăzi pensionar.

Alexandru Cumpănașu dezvăluie pe pagina sa de facebook că are informații sigure care arată că monstrul din Caracal are prieteni cu funcții înalte printre care un politician cunoscut, un prim procuror, un fost șef al poliției, dar și o judecătoare, al cărei soț a dispărut și nu l-a mai găsit nimeni. Insinuează unchiul Alexandrei cumva că soțul a fost ucis de Gheorghe Dincă la comandă și că din acest motiv acesta a fost și este în continuare protejat de Justiția din zona Olt – Dolj? Postarea de mai jos, indică subliminal acest lucru. Nu trebuie uitat faptul că mașina monstrului era în dosarul Luiziei și că nimeni nu a verificat-o. Mai grav decât atât este faptul că procurorul Ovidiu Popescu nu a permis percheziția în casa ororilor ore bune, iar apoi cercetarea la fața locului s-a făcut în bătaie de joc. Abia când au preluat anchetatorii de la București cazul au fost identificate foarte multe dovezi, care probabil vor demonstra că această casă a ororilor este un adevărat cimitir.

„#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:
– Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras
– Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt
– O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie „de prietenie”. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.
-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi „marunte”
AM NUMELE ACESTORA SI UN MARTOR DE O CREDIBILITATE FOARTE MARE. AM DAT ACESTE NUME SI TOATE INFORMATIILE LA PARCHET, MA de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de facebook.

Și concubinul italian al fiicei lui Gheorghe Dincă a murit brusc și în condiții suspecte. Astfel Daniel Dincă a rămas cu o avere impresionantă și nimeni nu înțelege cum a reușit aceasta ca din îngrijitoare de bătrâne în Italia să ajungă astăzi milionară.