Gheorghe Dincă, criză de nervi în celulă! A făcut circ cu polițiștii! Ce solicitări are monstrul din Caracal

18 aug. 2019
Gheorghe Dincă, criză de nervi în celulă! A făcut circ cu polițiștii! Ce solicitări are monstrul din Caracal

Gheorghe Dincă a început să se considere o adevărată vedetă și face din ce în ce mai de circ cu polițiștii. Acesta este nemulțumit că este obligat să bea apă de la robinet și că nu are televizor în celulă. Monstrul din Caracal ridică tonul la anchetatori și vorbește frecvent despre drepturile pe care le are.

La rândul lor, polițiștii spun că bestiei îi sunt asigurate toate condițiile în raport cu nevoile sale și statutul pe care îl are. Gheorghe Dincă a mai avut crize de nervi și în cursul cercetărilor la fața locului. Acesta a spus că dorește apă de la frigider și că nu este normal să i se ofere apă caldă.

De asemenea, el a vrut să stea la umbră și să i se ofere un scaun pentru a se odihni. Monstrul din Caracal pare a fi cel mai odios criminal din istoria României. Până în prezent, procurorii au reușit să dovedească răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani, care a cerut ajutor la 112, nepoata lui Alexandru Cumpănașu.

Cui aparțin oasele din pădure

În urmă cu mai bine de patru luni și Luiza Melencu dispărea, după ce Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie. Bunicul a depus imediat plângere la poliție, dar anchetatorii nu au considerat că fata a fost răpită și au mers pe ideea că aceasta a plecat de bună voie cu un iubit.

Cazul Alexandrei a făcut lumină și în cel al Luizei. Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o și a indicat că ar fi dus oasele în pădure. Rămășițele umane au fost într-adevăr găsite și analizate la Institutul de Medicină Legală. Oana Zamfir a anunțat la Antena 3 că IML a confirmat că ADN-ul ar fi al Luizei.

Sâmbătă dimineața, DIICOT a infirmat informația oferită de Antena 3 și a spus că oasele erau prea calcinate pentru identificarea clară a victimei.