Gheorghe Dincă nu era acolo! Cine este, de fapt, cel care a ucis-o pe Alexandra

13 aug. 2019
Gheorghe Dincă nu era acolo! Cine este, de fapt, cel care a ucis-o pe Alexandra

Ipoteză șocantă în cazul momentului. Unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie și i-a pus capăt zilelor, face declarații explozive. Acesta explică ce s-ar fi întâmplat, de fapt, după sechestrarea nepoatei sale.

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă nu este ucigașul Alexandrei.

„Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei. Cred că este doar un animal care are niște misiuni. Nu are nicio logică ceea ce s-a înâmplat acolo”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Acesta susține că Dincă nu este cel care a surprins-o pe Alexandra vorbind la telefon

„Dacă acest om, acest animal, acest individ, această viețuitoare a aflat, a prins în fapt victima vorbind la Poliție, indiferent de cum a prins-o vorbind cu polițiștii vorbind la 112, oameni buni, pe bune, acum s-a apucat să facă focul în curte, adică nu are sens nimic. Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat și a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniță, din punctul meu de vedere, și vă spun foarte serios, nu cred nicio secundă în povestea Dincă criminalul Alexandrei. Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc și pentru a lăsa alți complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo și să se miște rapid”, a declarat acesta.