Gheorghe Dincă nu mai are scăpare. Un martor care îl cunoaște din liceu dezvăluie totul

12 aug. 2019
Gheorghe Dincă nu mai are scăpare. Un martor care îl cunoaște din liceu dezvăluie totul

Gheorghe Dincă nu mai are scăpare! Un nou personaj intervine în cazul crimelor din Caracal. Este vorba despre un martor care îl cunoaște pe agresor din perioada liceului. Acesta va fi dezvăluit, curând, de Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei continuă războiul și depune la Parchetul General mai multe documente care arată ce relații avea criminalul și ce persoane influente din Caracal îl protejează.

„Gheorghe Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani, pentru că avea acest cerc de apropiați, care erau influenți la nivel local și nu numai”, a spus unchiul Alexandrei la Antena 3.

Mai mult, Alexandru Cumpănașu are și un as în mânecă. Un nou personaj intră în scenă și face dezvăluiri șocante despre relația pe care o avea Dincă cu persoane influente din Carcal.

„Martorul vorbește despre relațiile pe care Gheorghe Dincă le avea . Este un martor incredibi, deși am dreptul la rezervă. O să-l cunoașteți la un moment dat. Este o persoană destul de cunoscută, este o persoană cu cel puțin o experiență de 30 de ani în presă și cunoaște anturajul lui Dincă de 45 de ani, de când acesta era în liceu”, a declarat Alexandru Cumpănașu.