Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă! Ce spune că le-a făcut de fapt Alexandrei și Luizei

22 sept. 2019
Gheorghe Dincă s-a confesat colegilor de celulă! Ce spune că le-a făcut de fapt Alexandrei și Luizei

Deja au trecut două luni de când Alexandra Măceșanu a dispărut după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă și mai bine de cinci, de când același lucru i s-a întâmplat Luizei Melencu. Monstrul din Caracal susține că le-a ucis pe ambele și că apoi le-a ars corpurile.

Autoritățile, deși au realizat și o reconstituire în cazul ambelor cazuri, nu au reușit să găsească suficiente dovezi până în momentul de față care să ateste spusele bestiei, despre care se știe cert că le-a răpit pe copile. Jurnalistul de investigații, Ovidiu Zară a prezentat în direct la Antena 3, informații cu privire la confesiunile pe care acestea le-ar făcut în arest.

Personalitățile lui Gheorghe Dincă

El este de părare că Gheorghe Dincă are două personalități sau chiar mai multe. Când se află în fața autorităților  române, acesta se prezintă ca un om obosit, umil, dar de fiecare dată stană de piatră când vine vorba de regrete. În fața celorlalți, incluzând aici și colegii din închisoare, acesta afișează o atitudine de om foarte puternic.

„S-a confesat spunând: Băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari. Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnaliști au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a declarat Ovidiu Zară.

Totuși monstru insistă în fața tuturor că le-a ucis pe ambele fete. Mai întâi le-a lovit, acestea s-au lovit la cap, iar apo le-a ars, susține bestia.