Gheorghe Dincă s-a hotărât să vorbească! Ce s-a întâmplat de fapt în ziua când a răpit-o pe Alexandra

25 aug. 2019
Gheorghe Dincă s-a hotărât să vorbească! Ce s-a întâmplat de fapt în ziua când a răpit-o pe Alexandra

Gheorghe Dincă suportă cu greu condițiile din închisoare, iar interogatoriile cu anchetatorii îl epuizează psihic. Procurorii și polițiștii de la Omoruri au reușit, în cele din urmă, să-l convingă pe acesta să dea detalii despre ziua în care a răpit-o și sechestrat-o pe adolescenta Alexandra Măceșanu.

Monstrul din Caracal le-ar fi povestit anchetatorilor cu lux de amânunte ce s-a întâmplat de fapt în ziua când fata în vârstă de 15 ani se afla în maşina sa. Acesta ar fi mărturisit că i-ar fi fost frică în acele momente din cauza a două polițiste care se aflau în zonă şi că a încercat să bage autoturismul în curtea casei. La momentul respectiv, fata fusese deja bătută şi zăcea inconştientă în mașină.

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”, le-a povestit monstrul de la Caracal anchetatorilor, potrivit adevărul.ro.

În momentul în care el o ducea pe Alexandra acasă la el, pe strada sa avea loc o înmormântare. Alături de vecinii îndoliați care luau parte la înmormântare, erau și două polițiste, care supravegheau zona.