Ghidul de care ai nevoie pentru a profita la maxim de bonsurile la cazinou  

22 aug. 2022
Ghidul de care ai nevoie pentru a profita la maxim de bonsurile la cazinou  

Cazinourile online sunt la modă acum, iar unul dintre cele mai bune lucruri la aceste cazinouri sunt bonusurile. Deoarece industria cazinourilor este atât de competitivă, cazinourile vin mereu cu noi oferte, promoții, bonusuri și gratuități pentru a atrage noi utilizatori și pentru a păstra jucătorii fideli, iar tu poți profita la maxim de aceste bonusuri de cazinou online pentru a obține bani gratis, rotiri gratuite și multe altele.

Doriți să pariați din greu, să aveți șanse mai bune și chiar să câștigați mai mult cu aceeași cheltuială pe care o faceți de obicei? Misterul constă în obținerea celui mai bun bonus de înscriere. Ca atare, puteți juca mai mult timp și aveți șansa de a lua acasă bani mai mulți cu aceeași sumă de depunere minima 10 lei casino.

Tipul de bonus

Primul pas în acest sens este esențial. Acest lucru vă va permite să vedeți ce cazinou are cel mai bun bonus de înscriere și de ce tip. Există două opțiuni. Prima este reprezentată de rotirile gratuite. Jucătorii pot folosi aceste rotiri bonus la sloturile alese de la acel cazinou și au posibilitatea de a juca fără a-și folosi fondurile. Al doilea tip este bonusul în bani. Aceste oferte se referă, de obiceila sloturi. Cu toate acestea, a fost unul dintre cele mai bune și mai populare bonusuri datorită impactului general și uniformității sale deci îl vom menționa acum.

Înscrieți-vă pe mai multe site-uri

Una dintre marile greșeli pe care le fac mulți jucători de cazinou online este aceea de a folosi doar un singur site, ignorându-le pe toate celelalte. Deși nu este nimic rău în a avea propriul cazinou preferat, este de fapt mult mai inteligent să ai cel puțin conturi pe alte site-uri pentru a profita la maxim de acele bonusuri pentru membrii noi.

Ori de câte ori vă înscrieți pe un cazinou online de încredere, de obicei vă vor oferi un fel de bonus de înscriere. De obicei, poți primi bani gratis pentru prima ta depunere, de exemplu. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să vă creați conturi pe diferite site-uri, să folosiți bonusul pentru prima depunere, să jucați cu banii gratuiți și să vedeți dacă puteți câștiga mult, iar apoi să repetați procesul pe alte site-uri.

Fiți atenți la cerințele de pariere

Unul dintre cei mai importanți pași care, din păcate, sunt uitați de o mulțime de jucători de cazinou. Trebuie să analizați termenii și condițiile bonusului în ceea ce privește cerințele de pariere (sau playthrough).

Banii din bonus trebuie întotdeauna să fie pariați de un anumit număr de ori înainte de a deveni bani reali care pot fi retrași.

Dacă există un lucru care poate distruge o ofertă de bonus frumoasă, acela este o grămadă de cerințe de pariere nedrepte. Chiar și cele mai bune bonusuri de cazinou nu sunt imune la această neplăcere, așa că citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a accepta orice cadou gratuit. Cazinourile care impun cerințe stricte nu supraviețuiesc prea mult timp pe această piață, așa că majoritatea cazinourilor de încredere vor oferi ceva între 30x și 50x de pariat din suma câștigată.

Acest lucru înseamnă cât de des trebuie să pariați înainte de a retrage fondurile într-un cont bancar sau alt sistem de plată. Fără acestea, ați fi gata să depuneți fonduri, să obțineți un bonus și să le scoateți instantaneu din contul bancar. După cum puteți înțelege, acest lucru nu este ceva ce un cazinou online poate suporta. Toate cazinourile vor prezenta cerințele de pariere și rulaj pe pagina cu termenii bonusului sau în promoții. De obicei, trebuie să faceți clic pe bonus și să vedeți informațiile introductive.

Fără rețineri pe bonusuri la depozit

Unul dintre cele mai comune tipuri de bonusuri de cazinou este bonusul la depunere. Acesta este momentul în care cazinoul se oferă să egaleze valoarea primului dvs. depozit cu o sumă egală de bani gratis sau bonusuri. De exemplu, dacă depuneți 50 de lei, cazinoul vă va oferi 50 de lei în plus de bani gratuiți cu care să jucați, care de obicei se deblochează treptat în timp.

Pentru a profita la maximum de aceste bonusuri, ar trebui să vedeți întotdeauna limita superioară impusă pentru a obține cea mai mare valoare a banilor gratuiți. De exemplu, dacă un cazinou oferă la toate depozitele între 50 și 1000 de lei bonusuri egale cu suma adăugată, atunci adăugați 1000 de lei în contul dvs. pentru a obține cel mai mare bonus. Puteți oricând să vă retrageți banii mai târziu, dacă nu doriți să riscați suma respectivă, dar bonusul primit va fi mai mare și vă veți juca mai mult.

Nu alegeți un cazinou doar pentru bonus

Atunci când faceți primul depozit și primiți un bonus de cazinou, există întotdeauna o șansă să dați lovitura, să îndepliniți cerințele de pariere și să doriți să încasați banii. Nu este nimic mai frustrant decât să afli că există o sumă maximă pe care o poți retrage din câștigurile bonusului. Sau chiar mai rău, să afli că cazinoul nu este de încredere și te face să treci prin mai multe peripeții înainte de a te plăti în cele din urmă, dacă te plătește vreodată. Bonusul de cazinou poate fi un factor important în alegerea unui site de jocuri de noroc online, dar nu ar trebui să fie singurul factor decisiv. Selectarea unui cazinou sigur și de încredere este și mai importantă.