Gina Pistol, înlocuită de la Antena 1! Un bărbat va prezenta Asia Express. Despre cine este vorba

26 apr. 2021
Gina Pistol, înlocuită de la Antena 1! Un bărbat va prezenta Asia Express. Despre cine este vorba
Gina Pistol și Oase la Asia Express

Din luna februarie a acestui an, Gina Pistol este mămică. Micuța Josephine primește atenție maximă din partea părinților săi și așa cum era de așteptat, acest lucru presupune și renunțarea la mai multe proiecte.

Astfel Gina Pistol a fost înlocuită de la Asia Express, emisiune pe care a prezentat-o deja trei sezoane. Producătorii au încercat să găsească un nume care să aducă plus valoare show-ului, dar care să facă în același timp revenirea Ginei la cârma emisiunii cât mai spectaculoasă.

Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Asia Express

Până în momentul de față cei de la Antena 1 nu au luat o decizie finală, dar în calcul ar fi luate în considerare trei nume: Speak, care este co-prezentator al Ginei Pistol la Chefi la Cuțite, Răzvan Fodor, care prezintă Burlacul și Liviu Vârciu, care este implicat în numeroase proiecte ale postului.

„Vom vedea, probabil, trei bărbaţi. Răzvan Fodor, Liviu Vârciu şi Speak. Producătorii nu doresc o femeie ca prezentator, tocmai pentru că întoarcerea Ginei la cârma emisiunii să fie una şi mai spectaculoasă”, au declarat surse pentru impact.ro.

Oase este și el luat în calcul

Totuși se pare că o variantă ar fi și Oase, co-prezentatorul Ginei Pistol din fosta ediție Asia Express și cel care i-a fost bun prieten lui CRBL. De remarcat că toți cei propuși pentru a prezenta show-ul sunt foști concurenți, unii chiar foști câștigători cum este cazul lui Răzvan Fodor, care s-a impus în ediția precedentă alături de chef Sorin Bontea.

De asemenea Oase a devenit un nume cunoscut în showbiz după ce a făcut echipă cu CRBL la Asia Express și a și câștigat. Între cei doi buni prieteni a izbucnit apoi un scandal monstru. CRBL l-a acuzat pe Oase că l-a trădat și a semnat cu Antena 1 pe ascuns de el, deși ei vorbiseră să prezinte Asia Express împreună pe un contract mai bun decât cel oferit inițial de postul de televiziune.