Gina Pistol lucra ca vânzătoare în Teleorman. Cum a ajuns subit apoi vedetă de top. Ce se ascunde în spatele succesului ei

04 mai 2020
Gina Pistol lucra ca vânzătoare în Teleorman. Cum a ajuns subit apoi vedetă de top. Ce se ascunde în spatele succesului ei

Gina Pistol este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete ale Antenei 1 și se bucură de multă popularitate în rândul publicului. Relația ei cu Smiley pare să o fi împlinit ca femeie și probabil nu va mai trece prea mult timp până când cei doi vor merge împreună la altar.

Puțini știu, însă că Gina a avut o viață grea în copilările și adolescență. Aceasta provine dintr-o familie simplă din județul Teleorman, iar imediat după ce a absolvit Școala de Arte și Meserii, ea a fost obligată să se angajeze pentru a se putea întreține. Astfel a ajuns vânzătoare în Roșiorii de Vede și a renunțat la studii.

Nu a trecut mult timp și s-a mutat la București, unde a avut același job, dar de data aceasta într-un magazin de lux, frecventat de persoane publici. Astfel ea a ajuns iepuraș Playboy, iar pictorialul a fost un succes. De aici doar un pas până la o carieră în televiziune. Viața ei a fost condimentată cu relații amoroase cu bărbați bogați, dar care rând pe rând au părăsit-o. Printre aceștia și Alin Cocoș.

Ce spune Gina Pistol despre căsătorie

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau.

Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau cu dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți. Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit„, povestea Gina Pistol, despre care totuși apropiații susțin că și-ar dori mult o familie cu Smiley.