Gina Pistol nu s-a mai putut abține! A spus public cu cine a fost înșelată. „Era o femeie din grupul nostru de prieteni…”. Smiley, jenat la maxim

de:
14 aug. 2022
Gina Pistol nu s-a mai putut abține! A spus public cu cine a fost înșelată.

Viața amoroasă a Ginei Pistol nu a fost mereu atât de roz pe cât e acum. De când ea și Smiley și-au oficializat relația și au devenit părinți lucrurile s-au schimbat, evident pentru amândoi, însă sunt încă semne de întrebare.

După ce s-a despărțit de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut relații serioase, iar în tot acet timp, nici Gina Pistol nu a avut prea mare noroc pe plan sentimental. Marea majoritate a relațiilor pe care vedeta Antena 1 le-a avut au fost sortite eșecului.

Cu toate astea, Gina Pistol a încercat să rămână puternică, dar un detaliu simplu i-a scăpat cel mai probabil fără să vrea. La un moment dat, vedeta a mărturisit că a suferit enorm pe plan amoros, iar deși spunea că nu va ierta bărbatul care o va îneșela, a fost situații în care a mai fost nevoită să dea o șansă. A ajuns să fie înșelată chiar cu propria prietenă.

Nu știm concret dacă Smiley a înșelat-o și el, cel puțin la începutul relației, cert e că dezvăluirile vedetei lasă loc de interepretări, având în vedere faptul că aceasta este dispusă să ierte aproape orice.

A înșelat-o Smiley pe Gina Pistol?

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, mărturisea Gina Pistol.

Deși timpul a trecut, părerile Ginei nu s-au schimbat deloc. Ea consideră că orice bărbat înșeală și tocmai din acest motiv mereu a oferit și o a doua șansă. Ba mai mult de atât, vedeta spune că important este mai degrabă modul în care bărbatul înșeală.

”Eu am fost înşelată. Nu cred că există bărbatul care să nu înşele. Am iertat pentru că mereu simt nevoia să ofer o a doua şansă. Cred că este important felul cum te înşală. Atunci când iubitul tău caută în altă parte chestii profunde şi sentimente mi se pare grav. Atunci când este vorba doar despre o distracţie între băieţi cred că merge”, mai dezvăluia vedeta.