Gina Pistol o distruge subtil pe Irina Fodor! Va fi dată afară de la Antena 1! Este cutremur în showbiz

27 mai 2021
Gina Pistol o distruge subtil pe Irina Fodor! Va fi dată afară de la Antena 1! Este cutremur în showbiz
Gina Pistol

Probleme mari pentru Gina Pistol. Iubita lui Smiley a renunțat la proiectele sale de la Antena 1 temporar, afându-se în concediu de maternitate, dar ar putea fi scoasă din ecuația definitiv. Mai multe surse media au povestit că patronii postului o plac foarte mult pe Irina Fodor și că aceasta ar putea primi postul iubitei lui Smiley pe o perioadă nedeterminată.

Soția lui Răzvan Fodor este foarte iubită în trustul Intact pentru că acceptă tot ceea ce-i spun producătorii, se lucrează foarte ușor cu ea și cel mai important, este mult mai ieftină decât Gina Pistol. Salariul ei ar cam la jumătatea celui primit de Gina Pistol, care încasa în jur de 15.000 de euro pe ediție. Filmările durează aproximativ două luni.

Gina Pistol, dată afară definitiv de la Antena 1?

Așadar cum cele două emisiuni de maximă audiență Chefi la cuțite și Asia Express fac aceleași cifre record de audiență și fără să o aibă ca moderatoare pe iubita lui Smiley, patronii se gândesc că este mai bine să rămână Irina Fodor, au dezvăluit surse pentru Voxbiz.ro. În plus se pare că Gina ar fi început să aibă multe pretenții, ceea ce nu ar fi pe placul conducerii postului.

Irina Fodor

Și jurnaliștii de la FANATIK au scris despre acest scenariu și chiar au contactat-o pe Gina Pistol pentru a aflat și ce părere are ea despre toate aceste zvonuri lansate în piață, dar care încep să prindă contur. Aceasta a dorit să comenteze și a fost foarte clară. Nu are de gând să plece de la Antena 1 pentru că are un contract semnat.

Reacția Ginei Pistol. Săgeți otrăvite spre Irina Fodor

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile”, a spus Gina Pistol pentru FANATIK, conform voceabanilor.ro.

Fosta prezentatoare de la Asia Express a vrut să o pună la punct subtil și pe Irina Fodor, pentru a arăta cine deține supremație. Aceasta a insistat pe ideea că ea chiar i-a dat sfaturi rivalei sale, care să o ajute în acest proiect extrem de dificil. De cealaltă parte, soția lui Răzvan Fodor pare că se bucură enorm de postul primit.

“Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați. Când ai o zi obositoare, dacă ești acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar așa, cum ești plecată, totul devine mai dificil”, a conchis iubita lui Smiley, care se bucură de micuța sa Josephine Ana.