Gina Pistol și Smiley s-au despărțit? Ce i-a făcut artistul iubitei lui. Nimeni nu a știut până acum

03 feb. 2023
Gina Pistol și Smiley s-au despărțit? Ce i-a făcut artistul iubitei lui. Nimeni nu a știut până acum

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au acum și o fetiță, pe Josephine, pe care o iubesc enorm.

Totuși, în cadrul unui interviu pentru cancan.ro, Gina Pistol a scos la iveală motivul pentru care s-ar despărți de Smiley în 10 minute.

Vedeta spune că, dacă ar fi să participe la o emisiune gen Asia Express, atunci Smiley ar trebui să plece cu Pavel Bartoș deoarece, dacă ar pleca cu ea, sigur s-ar certa și ar ajunge chiar la despărțire.

”E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic «Băi, dacă noi vreodată am fi participat la Asia Express, ne despărțeam din primele 10 minute». Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată.

Andrei, parcă îl și văd, «La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!». Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, spune Gina Pistol.

Momentan, însă, nu se pune problema de nicio despărțire, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună, îngrijindu-și fetița.

Gina Pistol, speriată de faptul că fiica sa va pleca din căminul părintesc

Referitor la Josephine, vedeta de la Antena 1 spune că o să fie ciudat ca cea mică să plece, doar că acesta este o etapă normală.

”O să fie ciudat, într-adevăr, o să fiu exact ca mamaia care plânge pe la poartă și pe la geam. Este un pas normal, doar că o să fie greu (…)

În perioada asta ar fugi după mine, dar o să vină și etapa când o să fugă după tata. Așa am auzit că după o anumită vârstă sunt mai mult cu tații”, a precizat Gina Pistol.