Google oferă bani antreprenorilor care doresc să-și dezvolte business-urile. Cine poate aplica și unde

18 apr. 2021
Google oferă bani antreprenorilor care doresc să-și dezvolte business-urile. Cine poate aplica și unde
Dani Oros, Head of Marketing, Google România

Dani Oros, Head of Marketing la Google România vine cu vești bune pentru antreprenorii, care vor să-și dezvolte produsele. Google lansează un nou program prin care sunt puse la dispoziție atât resurse financiare, cât și expertiză cu scopul de a-i ajuta pe cei care vor să avanseze cu staratup-urile lor din domeniile tech și digital.

Google este co-organizator al programului Launch, o inițiativă prin care gigantul american dorește să sprijine în special tinerii care doresc să se dezvolte în domeniul hi-tech. Iar pentru asta sunt puse la dispoziție gratuit toate resursele necesare. Tot ce trebuie să facă doritorii, este să aplice pe site-ul Launch.

Cum se poate aplica la programul Launch

„Azi se lanseaza “Launch: comunitatea fondatorilor de startups”.
Ne bucuram sa fim co-organizatori a celei mai ambitioase initiative de suport pentru antreprenorii tech la inceput de drum. Acestia vor beneficia gratuit de acces la resurse, mentorat si finantare.
Cei care vor sa isi dezvolte proiectul intr-un startup tech gasesc mai multe informatii aici: https://launch.ro/, a transmis Dani Oros, potrivit voceabanilor.ro.

Beneficiile Launch, promovate de Google

Cei care au participat în trecut la program laudă inițiativa Google și spun că au primit mult ajutor în drumul lor spre succes. Majoritatea insistă pe ideea networking-ului extrem de important pe care și l-au creat prin Launch.

În același timp sunt foarte mulțumiți de expertiza care le-a fost pusă la dispoziție și cu ajutorul căreia au reușit să-și crească afacerea. Foarte mulți au astăzi afaceri prospere și oferă și ei suport nou veniților în sistem.