Grijă mare! Acest tip de cafea din comerț vă poate îmbolnăvi grav! Inspectorii de la Protecția Consumatorului avertizează populația

12 sept. 2019
Grijă mare! Acest tip de cafea din comerț vă poate îmbolnăvi grav! Inspectorii de la Protecția Consumatorului avertizează populația

Avertisment extrem de important și de luat în seamă pentru milioane de români. Grijă mare la cee ace consumați. Acest tip de cafea din comerț este foarte periculos și vă poate îmbolnăvi grav. Inspectorii de la Protecția Consumatorului sunt în alertă și trag un semnal de alarmă pentru toată populația.

Automatele de cafea pe care le vedem la tot pasul sunt un adevărat pericol pentru sănătate. Românii riscă să se îmbolnăvească după consumarea acestor produse.

Automatele de cafea au împânzit marile orașe din România, dar ricul la care vă expuneți când consumați aceste băuturi este extrem de mare. Aparatele de acest fel nu sunt conectate la o rețea de apă și sunt în majoritatea cazurilor pline de praf și microbi.

Ce conține cafeaua din automate

Specialiștii spun că acest tip de cafea conține mai multe chimicale față de cafeaua măcinată din boabe. Organismul se resimte după aportul acesta de chimicale din cafeaua instant și va face un efort de cinci ori mai mare.

Practic, dăm bani pentru a ne distruge sănătatea. Mai mult, și inspectorii de la Protecția Consumatorului au declanșat alarma. Fac controale în toată țara. În România există peste 180.000 de automate de cafea. Acestea pot fi instalate doar cu avizul inspectorilor de sănătate, anunță antena3.ro.