Haine confortabile pentru tine și partenerul tău

de:
27 mart. 2022
Haine confortabile pentru tine și partenerul tău

Boxeri sau pantaloni scurți

Boxerii sunt unul dintre cele mai populare modele de lenjerie intimă pentru bărbați. Sunt confortabili, eleganți și pot fi aleși în multe modele. Pentru cei dintre voi care preferă boxeri mai strâmți, recomandăm modele din bambus care se potrivesc perfect corpului, permitând în același timp pielii să respire și să aibă un efect antibacterian. Pentru domnii cărora le place lenjeria mai puțin strâmtă, le sugerăm să încerce boxeri din bumbac cu cusături plate. Indiferent dacă boxerii vor fi mai lungi sau scurți, depinde de tine în funcție de preferințele tale personale.

Un alt tip de haine preferate pentru acasă sunt pantalonii scurți. Și aici modelele sunt infinite și poți alege între diferite croiuri și țesături. Cea mai preferată țesătură, desigur, rămâne bumbacul. Bărbații iubesc bumbacul pentru că permite pielii să respire și este extrem de moale la atingere. Puteți cumpăra și pantaloni scurți mai largi din poliester, dar sunt potriviti mai ales pentru vară, deoarece pot fi adesea folosiți ca și costume de baie. Combină pantalonii scurți cu un tricou confortabil din bumbac și vei asigura un confort perfect acasă.

Pijamale pentru bărbați

Există momente în care tot ceea ce îți dorești este să te relaxezi pe canapea și să urmărești emisiunea ta preferată sau să te bucuri de timp de calitate cu partenera. Dacă această poză ți se pare familiară, atunci o pereche de pijamale de bărbați te vor face fericit. Poți alege pijamale în diferite culori și modele, scurte sau lungi. Din nou, vă recomandăm materialul din bumbac, pentru că atunci când sunteți acasă ar trebui să vă simțiți cât mai confortabil.

Pijamale și pentru doamne

Cine a spus că pijamalele pentru femei nu pot combina designul confortabil cu aspectul senzual și feminitatea? Alege pijamale de damă din bumbac pentru o senzație de moliciune sporită. Pentru nopți mai fierbinți alături de persoana iubită, optează pentru pijamale din satin care vor trezi simțurile tale și ale partenerului tău. Fiecare noapte este diferită și cu siguranță vei profita la maximum de aceste pijamale de damă în funcție de starea ta.

De ce nu o cămașă de noapte?

Noaptea nu vrei să simți presiune și tensiune în corp. Așa că poate că este timpul să încerci confortul unei cămăși de noapte. Cu bretele, mâneci scurte sau lungi, cămășile de noapte îmbină confortul, aerisirea și feminitatea. Alege o țesătură și află care este cea mai confortabilă pentru tine. Bumbacul este potrivit pentru serile relaxante și pentru perioada mai „grea” a lunii, în timp ce cămășile de noapte din satin și cămășile de noapte din viscoză sunt potrivite pentru a lua cina cu cineva drag, într-un cadru intim.

Halate de baie pentru toată lumea

Ce plăcută este senzația de material pufos și moale pe piele! Acest sentiment este oferit de halatele de baie și halatele de casă, mai ales dacă alegi un halat de baie sau unul din micropluș. Halatele de baie moi, confortabile, sunt extrem de confortabile și sunt potrivite atât pentru doamne, cât și pentru domni. Și totuși, dacă doamnele preferă un look mai seducător și mai senzual, există și halate de baie din satin care învăluie frumos formele corpului.

Răsfățați-vă în cuplu, cu haine confortabile de casă. Poate am reușit să vă oferim câteva sugestii care v-au atras atenția. Veți găsi toate categoriile de lenjerie și îmbrăcăminte listate pe Astratex.ro.