Halep, probleme chiar înaintea debutului la Turneul Campioanelor! Un apropiat a făcut dezvăluiri complete

28 oct. 2019
Halep, probleme chiar înaintea debutului la Turneul Campioanelor! Un apropiat a făcut dezvăluiri complete

Simona Halep a avut probleme chiar înaintea debutului la Turneul Campioanelor! Un apropiat al campioanei a făcut dezvăluiri complete. Totul s-a aflat chiar cu câteva ore înaintea meciului cu Bianca Andreescu.
Halep a avut probleme cu spatele pe tot parcursul lui 2019. A făcut mai multe pause și a renunțat la ultimele turnee în speranța că va fi bine fizic înaintea debutului la Turneul Campioanelor. Din păcate, aceste probleme nu îi dau pace nici acum.

Halep, tratament cu perfuzii

Dubla câștigătoare de Grand Șlem a fost nevoită să facă un tratament pe perfuzii. Chiar antrenorul Simonei, Daniel Dobre a spus totul. Halep nu a avut parte de pregătirea perfectă, înaintea turneului de la Shenzhen. Mai mult, antrenorul campioanei de la Wimbledon anunță că aceasta a avut nevoie și de un tratament cu perfuzii.

”Spatele e în regulă. Am jucat ușor cinci zile în prima săptămână. Următoarea a fost aproape full. A făcut tratament în România, nu injecții, ci perfuzii, plus exerciții speciale pentru spate. S-a odihnit.
Acum se simte bine, e fericită să fie aici. Să intre pe teren pentru că anul trecut nu a putut juca. Așteptăm acest prim meci, suntem încrezători că îl poate gestiona. Chiar dacă fizic poate că nu e la sută la sută, mintal și emoțional e acolo”, a spus Dobre, conform Gazetei Sporturilor.

Halep, a cincea prezență la Turneul Campioanelor

Simona Halep se află la a cincea prezență la Turneul Campioanelor, cu toate că a obținut calificarea la ultimele șase ediții. Anul trecut, românca s-a retras din cauza unei accidentări.

Cea mai bună performanță a Simonei a venit în 2014, atunci când a ajuns în ultimul act, acolo unde a fost învinsă clar de Serena Williams (3-6, 0-6). În celelalte 3 ediții, Simona nu a trecut de faza grupelor (2015, 2016, 2017).

Simona debutează azi la Turneul Campioanelor din acest an. Se duelează în primul meci al grupei și al doilea al zilei cu canadianca de origine română, Bianca Andreescu.