HOROSCOP Cristina Demetrescu. Previziuni complete pentru luna septembrie. Zodia afectată de luna neagră

de:
01 sept. 2021
HOROSCOP Cristina Demetrescu. Previziuni complete pentru luna septembrie. Zodia afectată de luna neagră
Cristina Demetrescu, astrolog

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru luna septembrie. Fiecare zodie va avea parte de provocări nebănuite, pe când altele trebuie să fie foarte atente.

Luna septembrie e caracterizată prn imprevizibilitate. Tensiunea între Uranus și Saturn se va resimți în continuare, cu toate că planetele sunt într-o oarecare armonie, iar îar odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni, luna neagră se întâlnește cu destinul.

HOROSCOP. Cristina Demetrescu. Previziuni pentru luna septembrie

Conform astrologului luna neagră va rămâne în Gemeni până pe 14 aprilie 2022, așa că nativii acestei zodii trebuie să rămână vigilenți în fața drumurilor. Ce se poate întâmpla? Se pot intensifica problemele pe șosele sau căi ferate, cum de altfel se întâmplă extrem de des în ultima vreme.

Mai mult de atât, Cristina Demetrescu spune că în septembrie 2021 trebuie să evităm să batem palma cu orice persoană, chiar dacă aparent e carismatică și zâmbitoare. Cei mai vulnerabili în această perioadă vor fi chiar tinerii, adaugă astrologul.

Tinerii sunt mai vulnerabili în această perioadă. Să nu facă lucruri riscante, chestiuni de anturaj. Cumva, fiecare tânăr trebuie să își asculte sufletul și să nu se lase purtați de cum dau bine unele lucruri”, a explica astrologul la Antena Stars.

Cât despre restul zodiilor, doar o parte din ele vor fi afectate de Luna Neagră.

HOROSCOP. Zodiile afectate de Luna Neagră

Berbecii trebuie să fie atenți la condus. Conform astrologului, Luna Neagră este exact pe drumurile scurte, așa că e nevoie de mare atenție.

Taurii în schimb vor avea parte de nenumărate oportunități pe plan profesional. Pentru ei acest an este un excepțional pentru carieră.

Gemenii trebuie să fie mai rezervați în septembrie, dar și mai prudenți.

Racii pe de altă parte vor putea suferi de erori medicale precum depresii sau insomnii, spune astrologul. E o perioadă oarecare de insomnie pentru Rac.

Leii sunt într-o perioadă în care trebuie să se bazeze mult pe forța personală și să uite de ajutorul din partea prietenilor.

Fecioara are nevoie de o pauză. Chiar dacă oportunitățil personale există, este nevoie ca ele să nu se supraîncarce. Mare atenție la cheltuieli.

HOROSCOP Zodia care ar putea cădea în capcană

Balanțele vor avea parte de întâlniri surprinzătoare, iar scorpionii vor trece printr-o perioadă de schimbare totală. Cristina Demetrescu recomandă o atenție mai mare în fața riscurilor.

Săgetătorii vor avea de suportat până pe 23 decembrie nodul sud karmic. Karma aduce deconturi ale trecutului. Destinul și Lilith se află într-o zonă partenerială. Nu e o perioadă bună pentru căsătorii, spune astrologul.

Capricorn vor fi mai încrezători în forțele propri în luna septembrie, chiar dacă vor fi descurajați din mai multe puncte de vedere. Cu toate astea, este luna în care pot valorifica unele lucruri, să câștige bani de pe urma unor abilități pe care le-au cultivat.

Vărsătorii trebuie să fie în gardă. Pot avea capcane în plan sentimental și în relațiile cu copiii, iar minciunile le pot ieși din cale de oriunde, spune astrologul.

Peștii sunt concentrați pe sănătate. Vor să rezolve toate problemle pe care le au ba chiar pot apela la lumea spirituală.