Hotelul de pe litoralul românesc unde o noapte costă peste 1000 de euro. Adelina Pestrițu este acolo și le face reclamă

de:
21 iul. 2021
Hotelul de pe litoralul românesc unde o noapte costă peste 1000 de euro. Adelina Pestrițu este acolo și le face reclamă

Mai mulți influenceri din România, printre care și Adelina Pestrițu promovează unul dintre cele mai luxoase complexuri de pe litoralul românesc și nu e de mirare având în vedere prețurile pentru o singură noapte de cazare.

Novum By The Sea este un hotel situat în sudul litoralului românesc, în stațiunea Olimp, iar cele mai multe influencere aleg să își petreacă vacanța acolo. Complexul este imens, având toate facilitățile necesare.

Cea mai ieftină noapte de cazare

Piscină, saună, masaj și nu numai sunt doar o parte din beneficiile pe care cei de la complex le oferă, iar prețurile sunt pe măsură. Conform datelor analizate de pe Booking.com, cea mai ieftină noapte de cazare în luna august ajunge la peste 3.000 de lei, pe când cea mai scumpă sare de 1.000 de euro.

Cu alte cuvinte, două persoane care doresc să închirieze un apartament cu un singur dormitor, un pat matrimonial și o canapea extensibilă, vor plăti pentru trei nopți suma de 7.078 de lei, adică în jur de 3.000 de lei pe noapte.

Următoarea oferă este cea pentru trei persoane, într-un penthouse cu două dormitoare, iar prețul pentru doar trei nopți este de 12.509 de lei, adică mai bine de 4.000 de lei pentru o noapte de cazare.

1.000 de euro pentru o singură noapte

Complexul din Olimp la care Adelina Pestrițu face reclamă man are și două oferte pentru cinci și șase persoanele, însă prețul nu este pentru buzunarul oricui.

Pentru un penthouse cu două paturi matrimoniale și baie, oaspeții vor scoate din buzunar nu mai puțin de 14.909 lei, pentru trei nopți de cazare, adică 1.000 de euro pe noapte.

Cel mai scump pachet consultat de pe Booking este de 16.109 lei, pentru șase persoane. Vorbim despre un penthouse, cu vedere la mare, care ajunge la mai bine de 1.300 de euro pentru o singură noapte.