I-a lăsat cu gura căscată și pe medici! Corpul unui bărbat produce…alcool

28 oct. 2019
I-a lăsat cu gura căscată și pe medici! Corpul unui bărbat produce...alcool

La așa ceva nu ne-am fi putut gândi nicioată. I-a lăsat cu gura căscată până și pe medici! Corpul unui bărbat produce…alcool. nu este nicio glumă.

Cazul extrem de rar a fost descoperit peste Ocean, tocmai în Statele Unite. Vorbim despre un caz medical extrem de rar. Totul s-a întâmplat după un control în trafic.

Corpul bărbatului produce alcool

Totul a fost descoperit în primă instanță de către polițiști. Un bărbat a fost testat pozitiv la alcooltest deși se jura că nu a băut. Chiar nu băuse. Organismul său produce singur alcool, anunță CNN.

Nici medicii nu l-au crezut pe şofer că nu a băut însă, în urma unor teste amănunţite, au descoperit că organismul bărbatului este responsabil pentru întreaga situație.

Asta pentru că în intenstinele sale se formează drojdie, care fermentează carbohidraţii din alimentaţie, exact ca în procesul de fabricare a berii. Cei care produc alcool intern sunt ameţiţi şi miros a băutură, iar boala poate fi periculoasă nu doar pentru şoferi, ci şi pentru că poate afecta organele interne.

Bărbatul a fost tratat cu un medicament antifungic, pentru a elimina bacteriile din stomac, dar oamenii de ştiinţă vor să stabiliească exact care sunt cauzele apariţiei sindromului.

Tags: