Iese Dincă din închisoare?! Anunțul făcut de avocatul său. Știe ce urmează

22 nov. 2019
Iese Dincă din închisoare?! Anunțul făcut de avocatul său. Știe ce urmează

Criminalul din Caracal a fost dus la DIICOT pentru a-și consulta dosarul, care are nu mai puțin de 7 volume. Dincă a fost însoțit de avocatul său, care a făcut o serie de afirmații la ieșirea de la Procuratură.

„Nu am concluzii, a studiat dosarul, acele 7 volume pe care le-au studiat şi ceilalţi avocaţi. Vrea şi el să studieze dosarul. Nu a zis nimic”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

„Ştie – nu că ar putea fi pus în libertate, ci că urmează să fie trimis în judecată. Cunoaşte procedura (care prevede numărul maxim de zile pe care un inculpat arestat preventiv le poate petrece în închisoare, n.r), dar aşteaptă să fie trimis în judecată, nu să fie pus în libertate, pentru că nici el, nici eu nu cred în aşa ceva. (…) Trimis în judecată va fi cu siguranţă, pentru că nu se poate altfel”, a mai anunţat Claudiu Lascoschi.

Are o stare psihică bună

Conform unsor surse, Gheorghe Dincă are o stare de psihic mai bună şi a început să citească mult.

Criminalul din Caracal a fost arestat pe 27 iulie după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. În casa groazei au fost găsite rămăşiţe umane despre care Institutul de Medicină Legală a precizat că sunt ale Alexandrei.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei Melencu, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.