Îl mai știți pe celebrul Călin Goia, solistul de la Voltaj? Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani. Pandemia l-a împins la asta

16 iul. 2022
Îl mai știți pe celebrul Călin Goia, solistul de la Voltaj? Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani. Pandemia l-a împins la asta

Călin Goia obișnuia să facă furori cu trupa sa, Voltaj, însă pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap. Din acest considerent, artistul a decis să lase muzica în planul secundar și să se ocupe de un alt domeniu, despre care spune că îi place enorm.

Pandemia de coronavirus a afectat numeroși artiști, iar Călin Goia nu face excepție. Din cauz restricțiilor, cântările au fost interzise iar muzicienii au trebuit să se reprofileze pentru o perioadă.

Dacă unii dintre ei au decis să fie mai activi în mediul online, Călin Goia s-a gândit să intre în imobiliare, un domeniu despre care solistul de la trupa Voltaj spune că este extrem de încântat.

Într-un interviu pentru revista viva.ro, solistul a precizat că ies destul de mulți bani din acest domeniu și că este ajutat de către partenera sa de viață, Andreea, cu care are trei copii – doi băieți și o fată.

„M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor.

Îmi place să le dau viață alături de soția mea, care e foarte pricepută la partea asta de design. Le refac total din punct de vedere tehnic, dar elementele vechi de design le păstrez.

Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă”, spune Călin Goia.

Partenera lui Călin Goia se ocupă de partea de design

Călin Goia a mai povestit că partenera sa de viață este cea care îl ajută cu designul, aceasta fiind pasionată de acest domeniu. Solistul trupei Voltaj mai spune că atunci când este vorba de luarea deciziilor, acestea sunt luate de către amândoi.

„Andreea este fotograf, a terminat două facultăți – Relații Publice și Comunicare și Foto video – și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate, dar a citit foarte mult. Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii”, Călin Goia.