Ilinca Vandici OUT de la Kanal D! Este oficial: cu ce televiziune nouă a semnat și ce super emisiune va prezenta

01 mart. 2023
Ilinca Vandici OUT de la Kanal D! Este oficial: cu ce televiziune nouă a semnat și ce super emisiune va prezenta

Este oficial. Ilinca Vandici nu va mai fi la Kanal D, prezentatoarea emisiunii de fashion, Bravo, ai stil!. Și asta pentru că vedeta a semnat cu o altă televiziune complet nouă. Este vorba despre Kanal 2, care face parte tot din trustul DOGAN și care va avea marea lansare pe 6 aprilie. Până atunci turcii sărbătoresc 16 ani de Kanal D în România.

Kanal 2 este marea lor provocare și au făcut multe achiziții de vedete tocmai pentru a da lovitura pe piață. Printre acestea și Bianca Drăgușanu, care speră să aducă multă audiență.

Ilinca Vandici va prezenta un nou sezon Bravo, ai stil! pe Kanal 2. Până acum producția a fost pe Kanal D, însă a durat destul de mult până s-a filmat un nou sezon. Asta și pentru că Bravo, ai stil! Celebrities a fost plin de provocări și vedete înfumurate, care le-au scos peri albi producătorilor.

De ziua Kanal D, Dogan Media Internaţional face un pas strategic, lansând o nouă televiziune generalistă, Kanal D2. Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!”, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00.

Ce se va întâmpla la Kanal 2 cu Ilinca Vandici

Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

Ugur Yesil, CEO Kanal D

“Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. Bravo, ai stil! , o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.