Imaginea care a scandalizat internetul. Acuzații jenante la adresa lui Smiley și Gina Pistol. Fanii au întors armele: ce le reproșează celor doi

23 mart. 2021
Imaginea care a scandalizat internetul. Acuzații jenante la adresa lui Smiley și Gina Pistol. Fanii au întors armele: ce le reproșează celor doi

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume micuța lor, Josephine și întreg universul se învârte în jurul ei. Fanii au dorit să știe totul despre viața de familie a cuplului, iar cele două vedete s-au conformat și au prezentat multe detalii în acest sens.

Acum totul începe să se întoarcă împotriva lor. Se pare că fericirea lor a devenit subiect de invidie și răutăți pentru o parte dintre fani, care nu contenesc să-i critice pe cei doi. Aceștia îi acuză pe Smiley și Gina Pistol că se folosesc de orice prilej pentru a face bani, inclusiv de fiica lor și că orice postare este de fapt o sursă de publicitate.

Postarea care a stârnit indignarea fanilor

„Suntem fericiti si emotionati! Ne dorim sa fim parinti buni si stim ca cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetita nostra, prin tot ce simtim pentru ea. In proiectiile noastre de familie, ea rade mereu, este sanatoasa si vesela alaturi noi. Viata ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emotii si stari, unele fix ca in visele nostre, altele imprevizibile. Vrem sa putem fi pregatiti de orice, sa o aparam, sa o protejam, sa o stim bine, cel mai bine cu putinta. Am ales sa apelam pentru siguranta ei si pentru linistea noastra.

Nu depinde doar de noi intreg desenul vietii ei, insa depinde de noi ce nuante folosim pe acest drum, iar noi le alegem inca de acum pe cele mai optimiste si mai vesele!😊🙏🏻”, a scris Gina Pistol pe contul ei de Instagram, ca descrierea a unei imagini în care se află alături de Smiley.

Acuzații grave din partea fanilor

Mai mulți internauți s-au supărat după ce au văzut aceasta imagine și chiar au fost extrem de revoltați acuzând-o pe Gina Pistol că face reclamă la o bancă de celule stem, notează Playtech. Aceștia au început imediat să arunce cu comentarii negative și să incite spiritele pe Instagram

 „De ce în postari sa fie doar reclama,oare nu putem oferi în ziua de ceva de la noi,cuvintele noastre ,sfaturile noastre .Totul se rezuma la bani și reclame/ Așteptăm până la 18 ani să pozeze în Playboy sau faceți sesiune foto pe Instagram să mai câștigați niște bănuți cu un copil?/ Probabil ați primit kit-ul gratis, să le faceți reclamă. Câți români cu talent la sărăcie și-ar permite să dea mii de euro pe el?”, au scris mai mulți fani pe Instagram.

În trecut, Gina Pistol a fost ținta atacurilor unor internauți pe tema buzelor sale. Aceștia au acuzat-o că deși este însărcinată a apelat la chirurgul estetician pentru a și le mări. Aceasta a explicat că nu a apelat la niciun fel de intervenție și că de vină sunt probabil hormonii.