Imagini de infarct. Fiica lui chef Sorin Bontea s-a fotografiat aproape goală. Tânăra este superbă și are doar 19 ani

18 aug. 2021
Imagini de infarct. Fiica lui chef Sorin Bontea s-a fotografiat aproape goală. Tânăra este superbă și are doar 19 ani
Chef Sorin Bontea la Chefi la Cuțite

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai buni bucătari din România, dar și una dintre cele mai iubite vedete Antena 1. Acesta este jurat al show-ului culinar Chefi la cuțite, iar notorietatea lui este una foarte mare. Fanii au vrut să afle cât mai multe și despre familia lui.

Chef Sorin Bontea este căsătorit de peste 30 de ani cu aceeași femeie, pe care a declarat de mai multe ori că o iubește la fel ca în prima zi. Cei doi au împreună un fiu de 24 de ani, Iulian și o fiica de 19 ani, Miruna. Tânăra este superbă și și-a dat examenul de bacalaureat anul acesta.

Miruna pozează în ipostaze super sexy

L-a trecut cu brio, așa că apoi și-a permis să se distreze în vacanță și să pozeze în ipostaze cât mai sexy. Astfel ea apare pe contul ei de Instagram, unde are peste 35.000 de următitori. Fotografiile cu ea în costum de baie au avut cel mai mare succes. Aceasta a optat pentru ținute destul de sumare, care-i pun în evidență trupul zvelt și frumos.

Miruna Bontea a strâns peste 10.000 de aprecieri la această poză

Deși la cum arată, nu pare, Miruna este pasionată și ea de bucătările și chiar gătește atunci când are timp. Este posibil să-i calce pe urme tatălui său în viitor, cel puțin din punct de vedere al aparițiilor TV.

„Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, povestea chef Sorin Bontea în urmă cu ceva timp.