Începe Asia Express, numit acum America Express! FĂRĂ Irina Fodor! Pe ce dată se va difuza primul episod? Surprize pe bandă la Antena 1

22 oct. 2022
Începe Asia Express, numit acum America Express! FĂRĂ Irina Fodor! Pe ce dată se va difuza primul episod? Surprize pe bandă la Antena 1

Asia Express, numit acum America Express cu Irina Fodor prezentatoare și Survivor România cu Daniel Pavel gazdă sunt cele mai așteptate reality show-uri ale momentului. Nici Antena 1 și nici PRO TV nu au anunțat data când vor difuza primul episod, dar se pare că cei de la Antena 1 vor să ia fața rivalilor și au pregătit o serie de surprize la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Asia Express, America Express acum urma să înceapă în luna ianuarie 2023, simultan cu Survivor România. Dar este posibil ca primul episod să fie difuzat chiar mai devreme. Momentan show-ul va începe doar cu preludiul.

Mai exact, din 24 octombrie 2022, publicul Antena 1 și AntenaPLAY va avea acces la Jurnal de America Express. Și cei de la PRO TV au inventat un jurnal, cel de la Vocea României, așa că ideea celor de la Antena 1 pare împrumutată de la rivali.

Așadar, în fiecare săptămână de acum, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Teoretic Jurnal de America Express va fi FĂRĂ Irina Fodor, pentru că anunțul celor de la Antena 1 se referă doar la cele nouă echipe care vor intra în joc, așa că nu se știe dacă se vor difuza și imagini cu ea, din această aventură.

Cine sunt vedetele care formează cele 9 perechi în acest sezon?

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

O regulă nouă la Asia Express/ America Express

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje-surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.