Începe Survivor România All Stars la PRO TV! Zanni și Alex Delea, printre concurenți. Cine completează lista Faimoșilor și Războinicilor

17 mart. 2023
Începe Survivor România All Stars la PRO TV! Zanni și Alex Delea, printre concurenți. Cine completează lista Faimoșilor și Războinicilor

Sezonul 3 Survivor România, care s-a terminat cu victoria lui Alex Delea, a fost un mare succes pentru PRO TV. Audiența a fost una foarte mare și reality show-ul s-a impus în fața rivalilor pe toate sectoarele de public de la primul până la ultimul episod. Nu același lucru se întâmplă acum, cu sezonul 4.

Antena 1 a difuzat America Express și de cele mai multe ori a fost lider de audiență pe publicul comercial și urban, ceea ce a provocat mari nemulțumiri la PRO TV. Producătorii au încercat să aducă tot timpul inovație la Survivor România, dar publicul nu mai pare la fel de prins ca în trecut.

În acest context, doar Survivor România All Stars ar putea readuce fanii în fața televizoarelor. Conform surselor VoxBiz.ro, sunt mari șanse ca show-ul să fie difuzat chiar anul viitor, iar printre concurenți se vor regăsi în mod clar Zanni, câștigătorul sezonului 3 și Alex Delea. De altfel, cei doi deja își lansează provcări pe rețelele de socializare și sunt nerăbdători să se dueleze în junglă pe trasee.

Ionuț Popa și Elena Chiriac, pe lista starurilor Survivor

Cei de la PRO TV vor avea probleme mari în ceea ce privește partea feminină. Se pare că nu sunt foarte multe doritoare pentru acest show. Experiența din junglă le-a dat organismul peste cap fetelor, iar acum se lasă cu greu convinse să mai accepte provocarea Survivor. Elena Chiriac ar putea reveni, însă doar contra unei sume mari de bani.

Și Ionuț Popa, cel care s-a clasat pe locul 3 sezonul trecut și-a manifestat disponibilitate pentru concurs. În schimb, Elena Ionescu care s-a impus în primul sezon nu ar vrea să mai revină în Republica Dominicană, decât dacă este invitată în vacanță.

Nici Culiță Sterp sau Jador nu par interesați de Survivor România, dar Iancu Sterp ar putea accepta marea provocare. Lista este încă deschisă și sunt mari șanse ca în 2024 să vedem la PRO TV Survivor All Stars.