Începe un nou sezon Românii au talent! Cine va face parte din juriu de data aceasta? Ce se întâmplă cu Mihai Bobonete și Andra. Surpriză imensă la PRO TV

03 aug. 2022
Începe un nou sezon Românii au talent! Cine va face parte din juriu de data aceasta? Ce se întâmplă cu Mihai Bobonete și Andra. Surpriză imensă la PRO TV

De peste 10 ani, emisiunea Românii au talent este cea mai urmărită producție din țara noastră. De-a lungul timpului, show-ul a suferit numeroase transformări, iar ultima ediție a fost printre cele mai reușite. Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV, iar la masa juriului a fost cooptat Mihai Bobonete.

Alexandra Dinu îl înlocuise pe Mihai Petre, însă nu a impresionat deloc, așa că producătorii au dat-o și pe ea afară și l-au adus pe Dragoș Bucur în locul ei. Următorul sezon Românii au talent va fi plin de surprize. Se va difuza abia anul viitor, dar preselecțiile vor începe încă din luna septembrie.

Conform surselor VoxBiz.ro sunt discuții mari legate de juriu. Încă nu se știe exact dacă se va păstra formula precedentă, însă în mod cert Mihai Bobonete va fi păstrat. De asemenea Andra și probabil și Andi Moisescu, fiind un veteran al show-ului. Singura necunoscută rămâne dacă Dragoș Bucur va fi înlocuit cu un alt nume celenru. În curând misterul va fi elucitat.

Unde și când vor avea loc preselecțiile pentru sezonul 13 Românii au talent

În luna septembrie, caravana preselecțiilor va trece prin toată țara în căutarea curajoșilor care vor să fie cunoscuți de cei de acasă: 9 septembrie, Galați (Hotel Ibis Styles Dunărea), 11 septembrie, Iași (Hotel Unirea), 16 septembrie, Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome), 18 septembrie, Timișoara (Hotel Ibis Timișoara City Center), 20 septembrie, Brașov (Hotel Kronwell).

Pe 24,25 septembrie, la Pullman World Trade Center, în București va fi ultima oprire a caravanei și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 13-lea sezon.

”După un #super12, ne pregătim cu pași rapizi de cel de-al 13-lea sezon Românii au talent! Eu și colegii mei abia așteptăm să plecăm prin țară pentru a-i vedea la treabă pe cei care se înscriu. Ca în fiecare an, îi invităm alături de noi pe toți cei care cred în șansa lor și care vor să arate unei țări întregi cât sunt de talentați. Ne vedem, în curând, la Galați, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și București. Suntem convinși că ne veți surprinde ca de fiecare dată!”, spune Felicia Toma, producătorul executiv al show-ului.

Sezonul 12 s-a încheiat cu victoria lui Darius Mabda, tânărul care a cucerit întreaga țară cu pasiunea lui pentru dans. ”Am simțit că totul se învârtea în jurul meu, am fost asaltat de felicitările tuturor, m-am simțit regele universului, dar în sufletul meu am rămas același Darius muncitor, implicat care iubește să danseze”, spune puștiul când se gândește la momentul în care a aflat că este învingător.
Dacă simți că și tu poți face acest pas, nu rata înscrierile pentru sezonul 13 al celui mai iubit show din România!