INNA, luată prin surprindere de iubitul său, Deliric. Ce a făcut acesta de față cu toată lumea. Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat de la el

de:
21 iun. 2022
INNA, luată prin surprindere de iubitul său, Deliric. Ce a făcut acesta de față cu toată lumea. Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat de la el

Pentru că în ultima vreme mai multe despărțiri, dar și divorțuri au șocat lumea mondenă, au apărut zvonuri conform cărora și relația dintre Inna și Deliric s-ar fi terminat. 

Pe la sfârșitul lunii aprilie, Inna a fost surprinsă în ipostaze nu tocmai confortabile. Artista a fost fotografiată pe stradă, singură și arăta și destul de tristă, iar de aici mulți au intrat la bănuieli.

Despre despărțirea lor au tot existat zvonuri, însă nici Deliric și nici Inna nu au confirmat sau infirmat informațiile, lucru care, evident, a lăsat loc de interpretări din nou.

Acum însă, lucrurile sunt mai clare ca niciodată, iar asta datorită ultimului gest făcut de artist la un eveniment. Inna voia să facă o fotografie a panoului evenimentului respectiv, însă Deliric nu s-a putut abține și a luat-o prin surprindere cu un gest romantic.

Gestul suprem făcut de Deliric pentru INNA

Artistul a sărutat-o pasional pe iubita sa, iar toți cei care au fost prezenți la eveniment au putut vedea asta, semn că cei doi nu se ascund și mai mult de atât, relația lor merge mai bine ca niciodată, așa că nici măcar nu este loc de o despărțire, așa cum s-a mai scris în ultima perioadă.

Chiar și Inna a confirmat că relația celor doi este una extraordinară, iar ce s-a văzut la eveniment este doar o mică parte din ce se întâmplă cu adevărat între cei doi.

“Este unul dintre mulții pupici pe care îi primesc. Relația noastră este extraordinară, ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu. Ne susținem mult! Ne și completăm și ne și susținem!”, a mărturisit Inna.

Și să nu uităm că și anul trecut, artista se arăta mai mult decât încântată de relația pe care o are cu Deliric. “Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit foarte mult timp. E un drăguț și mă susține la fel de mult cât îl susțin și eu pe el.”, dezvăluia Inna.