INNA șochează! În ce investește artista toți banii pe care îi câștigă din muzică

24 sept. 2021
INNA șochează! În ce investește artista toți banii pe care îi câștigă din muzică

INNA este una dintre artistele din România care a reușit să se afirme și pe plan internațional. Are o avere estimată la 20 de milioane de dolari și nu se poate plânge de contracte de imagine și nu numai.

Deși încasează sume impresionante de bani, Inna nu este o persoană cheltuitoare și are grijă ca tot ceea ce câștigă să meargă spre ceva profitabil și mai puțin spre relaxare sau alte plăceri.

Cu alte cuvinte, artista se uită și la prețuri atunci când merge la cumpărături și nu îi e rușine deloc să fie o persoană economică.

”Nu am pierdut simțul realității și mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile”, a mărturisit Inna pentru Viva.

În ce investește Inna toți banii

Unde se duc banii câștigați? Sumele obținute din concerte sau din contractele de publicitate pe care le are merg direct către proiectele profesionale ale artistei.

Inna povestește că sunt momente în care se răsfață și când alege destinații de vacanță aparte, însă nu prea des, căci preferă ca toți banii câștigați să îi investească în proiectul ei, dar și în casa de discuri unde e parteneră.

”Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echlibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a mai mărturisit ea.

Să nu uităm că Inna este atentă și la corpul ei, acesta fiind și motivul pentru care arată impecabil. Se antrenează constant, se odihnește, iar de multe ori apelează chiar și la masaje corporale pentru a se relaxa.