Înțelegerea secretă dintre Dincă și procurori! Cine scapă de pedepse în cazul Caracal: S-a aflat totul

14 sept. 2019
Înțelegerea secretă dintre Dincă și procurori! Cine scapă de pedepse în cazul Caracal: S-a aflat totul

Cazul Caracal explodează pur și simplu. S-a aflat acum ce înțelegere secretă ar fi între Gheorghe Dincă și procurorii care se ocupă de caz. Sunt persoane care vor scăpa de pedepse.

Acuzații încendiare la adresa oamenilor legii din cazul Caracal. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, face afirmații extrem de grave la adresa celor care l-au audiat pe monstrul din casa groazei.

Pe cine acoperă Gheorghe Dincă 

Tonel Pop susține că Dincă negociază cu anchetatorii, luând totul asupra lui pentru ca nimeni să nu se atingă de familia sa. „Ia totul asupra lui ca nimeni să nu se lege de familie. (…) Eu am spus atât: că a negociat. De ce, cum și în ce fel nu pot să spun. Negociază să nu îi audieze familia. Păi cum adică să nu audieze? Negociază să nu îi hărțuiască familia? Dar ce, DIICOT-ul sau Parchetul sunt puse să hărțuiască familia? Dacă eu negociez să nu îmi audiezi familia, nu este clar că am o problemă? Sau că familia are?”, a spus Tonel Pop.

Seria acuzațiilor nu se oprește aici. Avocatl spune că sunt indicii conform cărora membrii familiei lui Gheorghe Dincă ar fi avut implicare în operațiunile desfășurate de monstrul din casa groazei. „Există probe. Urmează a fi văzut, într-adevăr, care este valoarea lor, înscrise într-un ansamblu probatoriu, coroborate și cu alte probe (…) Este clar că din corespondențele din dosar sunt indicii clare și probe că această doamnă (soția lui Gheoghe Dincă – n.r.) s-a intersectat cu Luiza sau cel puțin că Luiza trăia în timp ce doamna era acolo. Dacă acea doamnă a venit și a făcut o curățenie înainte de Paște cu degresant, cu soluții, cu nebunii, vine și curăță totul, inclusiv mobilierul pe care s-a găsit sânge foarte bine prelevat după ce a făcut curățenie, înseamnă că sângele acolo a apărut de la ei ființă vie după ce a făcut curățenie, ceea ce înseamnă că trăia Luiza când ea era acolo”, a mai spus avocatul familiei Melencu, conform Antena 3.

Ancheta a fost extinsă in rem pentru complicitate la omor, vizată fiind Elena Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, după o sesizare formulată de mama Luizei Melencu. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat, sechestrat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.